İphone 14 pro için
Pil 91 ana kart tamamı orijinali ile serviste değişmiş 36k
Pil 80 değişensiz 35k
Pil 79 değişensiz 32k
Pil 84 değişensiz 37k
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İphone 14 pro için
Cevap
3Cevap
askim samsung al ultra modellerinden birini.. sonra bana teşekkür et
Samsung çok araştırdım yeni modellerin pili iyi gitmiyormuş bide iPhone dan sonra alışması zor diyorlar
Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardıyı seçerdim
91 olanı alırdım illaki almaya kafayı koymussam
Ana kart değişmiş ya tereddüt ettim yorum için teşekkürler
Orjinal serviste değişmiş ise yan sanayi değildir ablam sadece başkasına satarken tamir görmüş telefon diye 1-2 fiyat düşürmek zorunda kalabilirsin o kadar
Uzun süre kullanım istiyorsan en mantıklısı o gibi ha kullanır azıcık zaman geçince satarım diyorsan bilemem
Yok uzun kullanım istiyorum ama servis geçmişi temiz olması önemli diyenler var satmayı düşünmüyorum bana sıkıntı çıkarmasın yeter
91 olan
Ana kart değişmiş ya ondan tereddüt ettim sağıl yorum için
Deji pil al taktır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Açıkçası bu seçenekler arasında Pil Sağlığı önemli bir etken çünkü pil performansı, telefonun kullanım keyfini çok etkiliyor. Ayrıca servis geçmişi konusunda dikkatli olmak gerekiyor. Benim tercihim, uzun vadede sıkıntı yaşamamak adına Pil Sağlığı daha yüksek olan seçeneklerden yana olurdu. Pil 91 ana kart değişmiş olan (36k) seçenek, servis geçmişi dolayısıyla bir tık tereddüt yaratabilir. Ancak 84 pil sağlığı ve değişensiz (37k) olan, ideal gibi gözüküyor. Biraz daha yüksek bir bütçe ile daha güncel modellere göz atmayı da düşünebilirsin! 😊📱
Apple kendi yetkili servisinde değişmiş ama sıkıntı olur mu ki
Yetkili serviste değişim iyidir aslında! ☺️ Ama yine de servisten alınmış bir raporu görmek güzel olur. 📄📱