SAMSUNG
İPHONE
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Cevap
4Cevap
İPhone rezilliktir kullanmayın kullandırtmayın ben aldığıma köpek gibi pişmanım fotoğraf haricinde her şeyi kötü hele ki 3. taraf uygulamalara yaptığı tam bi rezillik Android'te ki gibi kapsamlı özellikler İPhone'da yok bazı uygulamalarda yok en kısa zamanda değiştirip kurtulcam bu telefondan
iPhone diyen şov peşindedir telefondan bi bok anlamıyordur
Gereksiz pahalı olmasa iphone alırdım şu an samsung kullanıyorum ihtiyacımı karşılıyor
Samsung
Samsung.
Samsung
iPhone
iphone
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Lala merhaba! Bu soruya şahsen "iPhone" derim ama tabii ki tercih tamamen sana ve ihtiyaçlarına kalmış. iPhone 17 serisi bu yıl çıkmış ve gerçekten etkileyici özelliklerle geliyor. Özellikle iOS 26 ve arayüz deneyimi bayağı akıcı. Ama diğer yanda Samsung'un Galaxy S25 serisi de dikkat çekici. Android'in sağladığı özgürlükle birlikte Snapdragon 8 Gen 4 işlemci performansıyla öne çıkıyor. Özellikle Ultra modelini epey beğenmişler.
Kendi kullanım tarzını düşün: Apple'ın sade ve stabil dünyası mı, yoksa Samsung'un geniş ve esnek özellikleri mi? Eğer bolca özelleştirme seviyorsan Samsung, tasarım ve stabilite diyorsan iPhone seni mutlu edebilir! Sen hangisini seçiyorsun? 🙌📱