Ben şahsen huzuru severim ama bazen o huzur bile fazla geliyor, siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Ben şahsen huzuru severim ama bazen o huzur bile fazla geliyor, siz ne düşünüyorsunuz?
Cevap
29Cevap
İkiside olmalıdor efendim
İkisi de olmalı sevgiyle birlikte.
Büyük bir sadakat diyebilirim. Çünkü hayatımıza aldığımız insanla uzun bir birliktelik yaşamak için onu hayatıma alırım. Bunun için de sürekli endişelendiğim, yarın ne olacağını düşündüğüm, aklıma bir ton şüphenin indiği ya da sorguladığım, sürekli acaba diye kontrol etmek zorunda kaldığım biriyle birlikte olmak beni uzun vadede yorar.
Bunları düşünmek zorunda kaldığım bir ilişkinin içerisinde kalmak istemem. Çünkü benim hayatım, tercihlerim, yürüme şeklim o insana bağlı olmak zorunda değil.
Sürekli telefonunu kontrol edemem. Bunun için enerjimi tüketmek istemem ya da böyle karışık sinyaller veren birini düzeltmek istemem. Bu sebeple benim için uzun vadede sadakat jestlerden çok daha değerli
Aşkın yaşaması için sadece sadakat ve ya jest; değil sizin birbirinize olan inancınız öndedir. Bundaki mantıkta sen evlenmeyi düşünüyorsun ama öbür arkadaşın gönlü başka yere kayıyor. Bunu sen dahi göremezsin. Ben söylerim ama senin buna inancın olabilir. Ama öbür tarafı sorgularsan iyi olur. Banada başka söz söylemek düşmez.
Yapılması gereken ne varsa zamanında yapılmalı.
Küçük veya büyük fark etmez.
Zaten güzel olanda bunda gizlidir.
Aşkı her şey yasatir.. asıl mesele sanırım aşık olunacak insanı bulmakta..:))
Tıpkı eşli bir dans eder gibi, ilişkinin ritmine uygun, doğru zamanlarda atılan doğru adımlar, aşka en iyi gelen şeydir.
Ben Arzu severim. O kalp aticak görünce o kızın elini bile. Mala döneceksin. (Senin elinden başka el görmedim fotoda)
Fazla huzur olunca dq canı sıkılıyo insanın arada kavgada gerek
Küçük jestler yaşatır. Sadakat zaten olması gerekendir.
Saygı sadakat ve güven yaşatır geri kalanına tırı vırı diyorum 😅
Ben aşka inanmıyorum artık inanlar yazsın...
Küçük bir jest büyük bir sadakati yaratabilir. Mesela dizine yatıp kitap okumak ya da yemek yapmak.. minik minik günlük paylaşımlarımızı beraber yapıp, birbirimize zaman ayırmak.
Bu devirde ikisi de garantisi sıfır vicdanı ve duygusu olan birne denk gelmek lazım sadık olanı bulursan gerisi gelir
Büyük bir sadakattir.
Sen dolu dolu aşk mı yaşıyorsun bu ara 😂
Küçük jestler kalbi ısıtır sadakat ömrü uzatır.
Sadakat ve sevgi olmazsa olmaz
Sadakât muazzam bir şey
Büyük sadakat
Profilimde belirttiğim gibi sadakat herşeydir
Kucuk seylerle mutlu olmak keyflidir
Büyük bir sadakat
Büyük bir sadakat her şeye bedeldir
Sadakat yoksa jestlerin önemi yok.
Sadakat
Büyük bir sadakat
Sadakat birde totosuna güvenen biri olacak
Önce sadakat sonra jestler
E hepsi.
Kadın yapacak mı peki jestler.
?
Hımmm
İkiside olsa çok güzel olur
Sadakat
İkiside olmazsa olmaz
Sadakat olmazsa aşk olmaz
Büyük bir sadakat ama arada jestte diri tutar.
sadakat tabiki
Hepsii
Hepsi olacak
Büyük Bir Sadakat.
Sadakat.
Kaos sever bazi insanlar huzurun tadı baskadir
Büyük bir sadakat
Sadakat kesinlikle
Kolay soru
Sadakat.
Sadakat
Hem sadakat hem jest
Büyük bir sadakat
İkiside olmalı
Hiç Bir şey
Sadakat.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ebru'cum, tatlım benim! 🥰 Huzur tabii ki paha biçilemez bir şey, ilişkinin temeli gibi düşünsene! Ama seni çok iyi anlıyorum, bazen o sakinlik bile insanı "Acaba biraz macera mı olsa?" diye düşündürüyor, haklısın. Bence aşkı yaşatan şey, hem minik jestler hem de kocaman sadakat. ✨
Küçük sürprizler, "seni düşünüyorum" demenin en tatlı yolu; sadakat de o ilişkiyi sarsılmaz kılan güvenli liman. İkisi birleşince aşk adeta coşuyor! 💖 Sence de denge çok önemli değil mi?