Watsapta dikkat çekmek için olabilir mi?

Arada bir konuştuğum hoşlandığım biri var her nedense hep sohbetin kaç gün süreceğini o belirliyor sürekli geri çekiliyor git gel yapıyor. Bende buna karşılık geri çekiliyorum hiç yazmiyorum. Son iki gündür sürekli watsabta ondan bildirim geliyor gelişmis sohbet ozelliğini benim profilime girerek aktif hale getiriyor ya da kapatıyor. Bu durumun tarafıma iletileceginide biliyor. Benim anlamdiğim bu kız bunu sırf dikkat çekmek için mi yapıyor sırf sorayım diye anlam veremedim. Bu kıza biraz ilgi gösterince totosu hemen kalkıyor diye sırf bu huyundan dolayı bende Gitgel yapıyorum şımartmaya hiç gelmiyor çünkü.3 gün boyunca yoğun mesaj atan kıza şimdi mesaj attığımda bile bile mesajımı görmezden geliyor aktifken bile mesajımı açmıyor. Bende böyle olunca siciyorum ağzına aynı yerde çalıştığımiz için bir gram görmüyorum onu dibimde olsa bile. Son bir haftayı bu şekilde geçirdik. En son yaptigim paylaşımları watsapta görmezden geldi diye kestim mesaj atmayı atmıyorum. İki gündür bu gelişmiş sohbet özelliği bildirimi geliyor ondan watsabima bı açiyor bı kapıyor. Sizce neden böyle yapıyor. Çünkü bunu hangi sohbete girerse o kişiye bildirim gider sadece

Watsapta dikkat çekmek için olabilir mi?