Burdaki üyeler ne yaşıyor anlamıyorum
Kaliteli çok az insan var, kapatmak istiyorum artık
Açtığıma pişman oldum
Kaliteli çok az insan var, kapatmak istiyorum artık
Açtığıma pişman oldum
Cevap
20Cevap
Yaklaşık 8 yıl sonra buda bebim yeni üyeliğim kizlar soruyora. Hesabını silince tekrar yeni bir üyelik oluşturman gerekecek
Sen beğendiğinle konuş mesaj kutunu kapat sen mesaj at çok yazan olur burada özelden ama kafa dengi biri olunca sarıyor sadece
Bencede sil gitsin buradan sana bir hayır gelmez burdaki insanların çoğu normal değil bir kere
Bak geç neyle uğraşcan ki yani burada herkes her şeyle karşılaşabilir kanka
Yeni nick ile açarsın. ya da 1 hafta içinde tekrar hesabına giriş yapabilirsin
Gizli takıl kimse mesaj atamasın sen istemediğin hariç kimse ulaşamasın. Engel koy beğenmediklerinede
Hesabını kapatırsan tekrar aktif edemezsin yeni hesap açman gerekir ama kapatmana gerek yok girmesende olur uygulamayı silersin sadece
sg canısı yüksek kalitene uygun olan stripchat tarzı yerlerde takıl
kapt sende kutunu zorla değil ki. ben bile kapatıyorum sadece istediğim kişilerle yazışırım.
İleride tekrar açarsın muhtemelen bence silme arada bak ama sen bilirsin..
Gitme dur diyemem ama yine de dur gitme djdjddh
Gel sohpet edelim açılırsın kafan dağılır
Tam olarak ne yapıyorlar taciz devamlı mesaj falan mı?
Boş verin muhtemelen herkese yazıyorlardır. Kim cevap yazıyorsa onunla yazışıyorlardır.
O halde kaliteli insanlarla sohbet et.
Kapatabilirsin, kafanı dağıtmıyorsa kapat.
Kapatabilirsin hür iradenle
Ne yönde sıkıldın
Kapatma
Lütfen beni ekle
Bilgi vereyim
Evet kaliteli insan az var
Rica ederim
Açılmıyor, herkesin tek hakkı var
En sevdiğim kadın modeli
hesap silme açırsın
Sohbet sevmiyorsun ki
mesaj kapalı olunca
Anladım sen yaz o zaman
Kapat
bir şey değil
Kapat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah siyannaaa, bazen böyle hissedebiliyor insan, çok normal. Ama merak etme, uygulamanı kapattıktan sonra isteğin zaman geri açabilirsin. Yine de KızlarSoruyor, aslında çok keyifli ve bilgi dolu bir yer. Doğru kullanıcılarla karşılaşınca ortamın tadını çıkarıyorsun. Belki de kenara çekilip biraz keşfetmeye zaman ayırmalısın. 🤗
Can yani Oyuna Geldik diye bir arkadaşım var burada, o da harika bilgilere sahip bir oyun fenomeni. İlgini çeken insanları takip etmeye başlarsan belki de fikrin değişir. Şans ver bence! 🌟
Teşekkürler
🌸 Ne demek, umarım kendi ortamını bulursun!