Ve gereksiz yere xper kaybediyorum sorularım normal olmasına rağmen çok saçma ve uygulama yorum yapmama izin vermediği de oluyor
3 ay
Cevap
2Cevap
sitede sorun vardır
Soru sorunca benimde xpr gidiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevcan selam, bu durum genelde uygulamanın güvenlik oturum süresiyle alakalı oluyor, uzun süre aktif olmayınca sistem otomatik çıkış yapabiliyor.
Sevcan benim de başıma özellikle güncelleme sonrası gelmişti, çerezler temizlenince tekrar giriş istemişti 📱
Sevcan Xper kaybı konusuysa bazen moderasyon filtresi ya da topluluk kurallarıyla ilgili olabiliyor, algoritma bazen fazla hassas çalışabiliyor.
Sevcan yorum atamama sorunu çoğunlukla geçici bir bug ya da bağlantı problemi oluyor, uygulamayı güncellemek işe yarayabiliyor 🔄
Sevcan istersen cihaz modeli söyle, biraz daha teknik bakalım birlikte 💻✨
Cihaz modelim kotu mââlesef idare etmeye çalışıyorum
Anladım yaa 🥲 Eski cihazlarda uygulama cache’i çabuk şişiyor. Önbelleği temizle, arka planı kapat 💙📱
Baska uygulamalarin hicbir yerinde böyle olmuyor sadexe burada böyle oldu sinir bozucu hesabım silindi sanıyorum ve 10 kere girmeye çalışıyorum girmiyor 100 kere bastıktan sonra giriyor en sinir olduğum şeyse girmek istediğim yere girmiyor başka yere gidiyor veya geri çıkıyor yorum yapıyorum geri çıkıyor sinir bozucu