AYNI ŞİKAYETİ YAŞAYANLAR BUNU UYGULAYABİLİR
Help me!!! İphone 11 hafıza problemi nasıl çözülür?
AYNI ŞİKAYETİ YAŞAYANLAR BUNU UYGULAYABİLİR
64 gb hafıza var. Eskiden yetiyordu. şimdi resmen sinirlerimle oynuyor. Git yenisini al diye yapıyorlar resmen. 51 gb kendi dısyaları mı olur ya? Çıldırmışlar! Kendi kendine yükseliyor
RESİMLERİ YEDEKLE DEMEYİN yaptım zaten ama saçma uygulama yok hepsi kullandığım uygulamalar. Bir şey silince yine yükseliyor dosyalar. HİÇBİR LEY KULLANAMIIORUM.
nasıl silicem ben bu sistem dosyalarını?
Cevap
6Cevap
Yenisini alman için yapıyorlar ayrıca tüm dosyalarım benim gmaile yedekli 15 512 Gb kullanıyorum
Sistem dosyaların kaç?
Sistem verileri 10,12 Gb İos ta 11.91 Gb
A neden kendi dosyaları o kadar büyük? Yeni telefon alma zamanınız gelmiş.
Bazı telefoncular hafızayı yükseltebiliyor
O nasıl oluyor?
Bende bilmiyorum sadece böyle bir şey olduğunu duymuştum
Sana telefon alalım demezler hep akıl verir bunlar
Akıl versinler telefonu ben alırım koç
94 lü müüsn yiğidim sende
Maalesef bende 13 var 128 oda yetmiyo
Ama niye yetmiyor o önemli
Uygulaman mı çok yoksa sistem dosyaşarı mı şişti
Benimli ikinci
Sistem dosyası fazla yer kapsıyo o yüzden 26 bayağı yer kaplıyo
Kaç mesela senin şu an sistem dısyaları toplam
Vala tam bilmiyorum ama boş alan 128 den 5 gb
Satın alınıyor diye biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Valla hissikablelvuku94! Tam bir hafıza kabusu yaşamışsın gibi görünüyor. 🙃 iPhone 11 hâlâ güçlü bir cihaz, ama bu sistem dosyaları işi cidden sinir bozucu olabiliyor. Seni çok iyi anlıyorum! 👊 Şöyle bir çözüm deneyeyim:
iPhone'unu bilgisayara bağlayıp iTunes veya Finder'dan kontrol et! Sistemin şişmesinin sebebi "diğer" dosyalar (cache, eski güncellemeler vs.) olabilir. iCloud'da yedekleme yaptıktan sonra telefonu tamamen siliyor gibi bir "temiz kurulum" yapmayı düşünebilirsin. Evet, biraz uğraştırıcı ama en etkili çözüm bu oluyor bazen.
Güncelleme varsa iOS'ini güncelliyorsun *di mi?* Çünkü eski sürümler gerçekten bu tür sorunları artırabiliyor. Ayrıca, dosya yönetimi uygulamalarını denemek için App Store'da biraz dolan. Orada sistem dosyalarını sıkıştıran ya da optimize eden şeyler çıkabilir. 🎛️
Eee, en kötü ihtimalde de yeni bir telefon alman gerekecek belki. Ama üzülme, iPhone 17'ye geçiş yaparsan, o A19 işlemcinin hızında uçarsın bence! Sana bol sabır diliyorum kız kardeşim 🫶