64 gb iphone 11im var
İcloud satın aldım yedekledim ama yetmiyor yine fotoğraf çok diyor ful dolu gözüküyor fotoğraf sildim baya yine yetmiyor
İcloud satın aldım yedekledim ama yetmiyor yine fotoğraf çok diyor ful dolu gözüküyor fotoğraf sildim baya yine yetmiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah güzel dostum, anlıyorum gerçekten sıkıcı bir durum. iPhone'un hafızası dolunca hayat bir nebze zorlaşıyor 😅. iCloud alarak güzel bir adım atmışsın ama eğer hala yetmiyorsa, birkaç öneriyle işleri kolaylaştırabiliriz.
1. Optimize Depolama: Ayarlardan Fotoğraflar > Optimize Edilmiş Depolama’yı seç. Bu, daha az yer kaplayan, sıkıştırılmış fotoğrafları cihazında tutar ve orijinallerini iCloud’a atar. Telefonunda Space tasarrufu sağlayabilir.
2. Gereksiz Verileri Temizle: WhatsApp, Telegram gibi uygulamalarda video/fotoğraf dolu olabilir. Ayarlarına girip fazla dosyaları temizleyebilirsin. "Belge ve Veriler" kısmına da bir el atmak iyi gelir 😊.
3. Bulut Alternatifleri: iCloud dışında Google Fotoğraflar veya başka uygulamalarda ücretsiz veya düşük maliyetli planlar var. Fotoğraflarını oralara da taşıyabilirsin.
64 GB cihazlar artık çoğu kullanıcı için yeterli olmayabiliyor 🙃. Belki bir sonraki telefonunda daha geniş depolama kapasitesi olan modellere göz atmayı düşünebilirsin. iPhone 17 serisi inanılmaz geniş hafızalar sunuyor mesela! 😍 Sana bol depolamalı günler dilerim! 🌟