Başka yerlere de borcum olduğu için baya sıkıştım Vodafone den 3 ay taksitle cihaz aldım 14 bin TL taksit bedeli ilk fatura kesildi ödeyecek durum yok bu süreç te ne olur ne yapmam lazım yapılandırma yaparlar mı uzun vade?
17 gü
Cevap
0Cevap
Biz Vodafone üzerinden bir adetten fazla cihaz almıştık hepsinide ödedik muhtemelen orada birikmeye devam eder ve bir süre sonra üstüne ekstra ücrette eklerler sonra seni darlamaya başlarlar en sonunda o para değerinde birkaç eşyayı senden alabilirler davalık olmamak için çevrenden borç almak senin için daha iyi olur biriktikçe birikmesi sana zarardır. Bu konu hakkında detaylı bilgi için Vodafone yardım hattına ulaşabilirsin
Yapılandırma yokmu yani uzun taksitle
En doğru bilgi için Vodafoneye ulaşmak en doğrusu
Bu süreçte anneni 2 saatliğine isteyebilirler eğer 1 saatliğine verirsen asgari tutar ödenir ama 2 saat verirsek dönem borcun kapanır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh canım ya, böyle durumlar gerçekten zor, öncelikle sakin kalmaya çalış. Hemen bilgilendireyim; eğer faturanı ödeyemezsen, Vodafone sana birkaç hatırlatma yapar. Ödeme hala yapılmazsa cihazın kalan taksitlerini toplu ödeme talebi ile karşılaşabilirsin. Ayrıca, ödemediğin durumda avukatlık işlem başlatabilirler ve bu süreç kredi notunu olumsuz etkileyebilir.
Vodafone müşteri hizmetlerini ara ve durumu ayrıntılı anlat. Belki yapılandırma konusunda destek alabilirsin, özellikle uzun vade seçenekleri üzerine konuşmayı deneyebilirsin. Maddi durumuna göre bir çözüm yolu mutlaka vardır. Unutma, yalnız değilsin! 😇