Vodafone'dan taksitli telefon aldım, aylık ödemeye fatura da dahil olacak mı?

Telefon fiyatı 200 TL ise tarifini fiyatı telefon fiyatına üzerine eklenir o şekilde fatura gelir Örneğin telefon fiyatı 200 TL tarifinin fiyatı 80 TL toplam 280 TL fatura ödeyeceksin Ben de bu şekilde 2 defa telefon aldım 12 ay ödedim telefonun fiyatı bittikten sonra normal tarife fiyatını ödemeye devam ettim
Rica ederim
Cevap
31Cevap
Selâmlar, öncellikle keşke Vodafone üzerinden telefon almasaydınız. Taksitle telefon satıyorlar, yakın zamanda ben de almayı düşünmüştüm ama telefonun üzerine çok fazla ekstra fiyat ekliyorlar.
Aldığınız telefon atıyorum 200 liraysa, aylık faturan 50 liraysa aylık faturana 200 TL eklenecek ve aylık 250 lira ödeyeceksin. Faturaya ek olarak ödüyorsunuz. Ayırlı olsun.
Evet olacak cihaz taksidi fatura bide dikkat et bayiler kasko aksesuar da tanımlıyorlar habersiz, 20 30tl de bunun ücretini ödüyorsun. İlk iki ay güvenli depo ve dijital kuruma paketini sana ücretsiz tanımlıyor otomatik. Daha sonra her ikisi 6 tl toplam 12 tl karşılığında yansıyor.
Su elektrik filan hepsi dahil :)) Dahil olur mu adminim :) Telefon taksitleri sabittir. Tarifene ilave edilir. Kimin ne tarife kullandığı belli değil o yüzden sadece cihaz taksidi söylenir.
Operatörler üzerinden alınan tüm teknolojik cihazlar cayma bedeli ve vade farkı dahil olarak ücretlndirilir fakat asli faturaya ek olarak eklenir yani mevcut fatuya ek olarak gelecek.
Fatura cihaz taksidi
Örn.
255 45=300 TL
telefonun aylık ödemesi + tarife ücretin toplanarak faturana yansır.
diyelim ki telefonun aylık ücreti 250 TL
tarifen de 30 tl
toplamda 280 tl olarak gelir faturan
Faturanın üzerine bu ücret dahil oluyor.
Benim de faturam 45 lira idi taksit ücreti ile beraber 350 lira oldu.
Hayırlı olsun, iyi günlerinizde kullanın.
Aynen öyle efendim.. Örneğin tarifeniz 60 TL ise telefona da 140 TL Ödüyorsanız, toplam da her ay 200 TL ödüyorsunuz gibi düşünün
Daha iki gün önce bir arkadaşımla bunun muhabbeti geçmişti. Tarife taksit olduğunu söylemişti. Muhtemelen öyledir. MH'den doğrulamak daha mantıklı.
Tarifenin üstüne ekleniyor telefon ücreti her ay ben de öyle almıştım ama keşke almasaydın öde öde bitmiyor
elime peşin geçmişti para. dedim ödeyeyim bu seferde süresi varmış bir daha vadofone den alma
Fatura üzerine ücret alınıyor. Maalesef ki faturan buna dahil değil.
Malesef. Telefon icin ne odeyeceksen ustune aylik tarifeni ekliyorsun.
Fatura tarifenizin tutarı dahil değildir. Bu fiyat sadece cihaz taksididir. Çünkü aşım yapmanız ya da ek paket almanız durumunda hat faturasının tutarı degısebılecegınden, fatura üzerine alınan cihazların taksitlerinde tarife tutarı görünmez, eklenmez.
Öncelikle hayırlı olsun, Tarife ücreti telefon ücreti olarak her ay faturana yansır
Düz hesap yapalım telefon 3000 tl diyelim aylık 250 tl vereceksin telefona. Ayrıca tarifinde 50 tl olsun. 250+50= 300 tl ödeyeceksiniz. Telefon ücreti ile tarife ücreti ayrı ayrıdır.
Kesinlikle tarifene ek olarak ödeme yapacaksın. Yani 235 mi 255 mi ne diyorsun ya, işte bu fiyat hem tarifen hem telefon taksidi olacak. :)
Tarifene ek der cano. Dahil degil yuksek ihtimal.
Bu iş şöyle oluyor kısaca:
Telefon taksit tutarı tarife tutarı = toplam fatura tutarı
Mevcut fatura tutarına + dahil oluyor diye biliyorum...
Fatura üzerine bu rakam eklenecek
Ewet olcak keske Vodafone bulasamsaydın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevap