Sizce savcılığa verirlerse bir sıkıntı çıkar mı?

Birkaç ay önce birisiyle tanışmıştım. Birbirimizden çok kısa sürede hoşlandık. Kendisi benimle gelecek hayalleri kuruyormuş. Ama ben yakında yurtdışına taşınacaktım. Üstelik gazino gibi bir yerde tanışmıştık, orada çalışıyordum. Bizim tanışmamıza sebep olan arkadaşı ise sürekli bizi ayırmaya çalıştı. Benimle ilgili o çocuğu sürekli dolduruşa getirmiş. Bu işin sonunca üzüleceğini falan söylemiş. Ben o zaman bunları bilmiyordum. Çocuk da beni yalanlar söyleyerek terk etti. Ama iletişimimiz devam etti. Onun bizi tanıştıran arkadaşı da, benim arkadaşımla görüşüyordu. Ben yine onun hakkında kötü düşünmedim, "arkadaşının üzülmesini istemedi, beni de çok tanımıyor, o yüzden endişelendi belki de" diye düşündüm. Daha sonra biz o çocukla arkadaş kalmaya karar vermiştik ama yine olmadı ve birbirimizi engelledik. Ama onun arkadaşı hâlâ benim hakkımda konuşmaya devam etti, benim arkadaşımı bile bana karşı dolduruşa getirmeye çalıştı. Sürekli iğneleyici konuştu. Arkadaşım saçlarını boyatmak istemişti, benden de boyamamı rica etti, biz de evde denemiştik. Ama beklediğimiz gibi olmadı. O adam da gitmiş kuafördeyken kuaför adama arkadaşımın da duyacağı şekilde benim hakkımda "kendisi sapsarı bir şey, seni kıskanmıştır o yüzden öyle yapmıştır, ben zaten hiç sevmiyorum o kızı" falan demiş. Başka kötü şeyler de söylemişti arkamdan bunun gibi. Neden bunu yapıyor bilmiyorum, onunla bir sorunum da yoktu. Bu söylediklerine bile cevap vermedim. Geçenlerde de kardeşimin arkadaşlarıyla da bir Whatsapp grubu oluşturmuştuk. Daha önceki Whatsapp gruplardan birine o çocuk eklendiği için, yeni gruba yanlışlıkla onu da eklemişler. Daha sonra bizim tanışmamıza sebep olan ama aynı zamanda ayrılmamıza da sebep olan o arkadaşı, benim arkadaşımı aradı ve "nasıl gruba eklersiniz siz onu, eklemeyin bir daha" diye emirler verdi ve sinirli sinirli konuşmaya başladı. Ben de artık patladım ve "sen kimsin ki bana emir veriyorsun, haddini bil" gibi şeyler söyledim. Daha sonra o da bağırdı ve tehditler, hakaretler etti. Ertesi gün bunu, eskiden konuştuğum çocuğa anlattım, çünkü bana onun yüzünden bir ton hakaret etti ama o da o arkadaşını savundu ve o da beni tehdit etti, zaten her öfkelendiğinde önceden de beni tehdit ediyordu. Biz de kardeşim ve arkadaşlarıyla o kişileri trollemeye karar verdik. Onun konuştuğu komik repliklerle bir sürü Whatsapp grubu oluşturduk, hatta profile de onların fotoğraflarını koyduk. Daha sonra bu da yetmedi, fotoğrafları montajlayıp elbise falan giydirdik, peruk falan taktık ve grupların profil fotoğrafı yaptık. Gruplara sürekli onların bize hakaretleri ve konuştukları komik cümleleri yazdık. Bizi engellediklerinde de başka arkadaşların numaralarından ya da sahte numaralarla onları gruplara eklemeye ya da davet yollamaya devam ettik. Sonra da bizi avukata ve savcılığa verdiklerini söylediler. Sizce bundan bir şey çıkar mı?

Sizce savcılığa verirlerse bir sıkıntı çıkar mı?