Terziye gittim pantolon paçası için orta yaşlı bı terzi ve ben vardım sadece binada neyse ben kabinde denedim ölçüsünü alacaktı bu adam sonra neyse iğne ile ölçüsünü alıyor fakat böyle hareketleri hızlı hızlı sonra ayak bilek ölçüsünü alırken bilegime dokundu hızlıca , sonra bu pantolon kalinmis deyip hızlı bı şekilde bacağıma dokundu , sürttü gibi yani elini sonra belime baktı beli bol geliyordu bel kısmı bol kısmını gosterdi elini sokup bu yaptıkları hoşuma gitmedi ve hızlı bı şekilde yaptı dışarda da arabada biri onu bekliyordu sizce bu tacize girer mi? dokunması ben rahatsız oldum açıkçası bsie de diyemedim adliyede memurum bu arada oda sormuştu ne iş yapıyorsun diye. adliyede memurum dedim ve terziler odası başkanıyım dedi. Bugün de takım elbiseliydi sizce bu yaptıkları taciz mi meslek gereği mi 😑😑
Ama adam terzi. Beline boyuna ve darlığına bakacak. Belki sen yanlış anladın belki de işi gereğidir... Bir dahaki terziye başka yere git bence
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
taciz olabilir ama durduk yere temas değil işimi yapıyorum dese ki öyle de olabilir. bu riske girmek istemiyorsan kadın terzi en iyisi. ama bazı meskenlerin çapkınlıkları fazla bunlardan biri de kadın terzileri. tıpkı kadın kuaförleri gibi
Kötü olmuş ya niyetini bilemeyiz tabi de yasal olarak çok bişey yapabileceğini sanmıyorum bundan sonra kadın terzileri tercih etmeye çalışabilirsin maalesef elden başka bişey gelmiyor 🥲
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anladım bende öyle düşünüyorum çünkü iyi bişe olsaydi kötü hissetmedim o an
Yasal olarak kanıt olmalı inkar edebilir yani şikayet etsem takipsizlik verilir fakat başka birilerini yollayıp onlarada bunu yaparsa tabi tacize girer