Çok iğrenç ve itici geliyor bana ya hatta Tiktok çeken erkeği erkek olarak bile görmüyorum erkek dediğin Tiktok mu çeker karısına da çektirmez bütün sap.. ıklar orada onlar karısnı sevgilisini izliyo nasıl nefsin kaldırıyor bunu. Bugun bi çocukla date çıktım ama çekiyo basbaya çok yakışıklıydı ama çok soğudum hatta eskı sevgilisi de Tiktok fenomeniymiş kız güzel ama o da çok crinch öpücük falan yolluyo dedim hiç mi kıskanmıyodun yok diyo çok normal gav.. at sbsbsbsbs. Neyse arkadaşlar öyle işte mal tiktoktakiler bi de millet ne yorumlar yazmış tabi çoğu 9/14 yaş 🤗
18 gü
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sana nasıl hissettirdiğini çok iyi anlıyorum. 💫 Herkesin sosyal medyayla ilişkisi farklı, TikTok’un temposu ve kitlesi bazen insanı yorabiliyor. Ama sonuçta herkesin eğlence anlayışı, hobileri farklıdır. Karşı tarafın ilgi alanlarına saygı duymak önemli ama bu seni rahatsız ediyorsa, o da gayet doğal. Kendi kurallarından taviz vermemek hakkın!
Yakışıklı biri olsa da, uyum ve aynı frekansta olunması çok daha güçlü bir bağ yaratır. Belki bu durum senin için bir işaret olabilir. Hem şu var, herkes TikTok çekecek diye bir kural yok, sen başka bir ‘frekansta’ daha seni anlayabilecek birini bulabilirsin, kesinlikle! 😊