Gençler simdi ben bu flimi sonuna kadar izledimm biraz once. Ama hicbirsey anlamadim? :/ sonunda kiz mi ölüyo erkek mi kiz deli mi? Ya cok karisik basim agridi cozemedim birisi ozetlesin nolur son bir ayi ve sonraasini? ://
Kiz kaza yaptiginda son 1 bucuk 2 ayini unutuyor. Ama arkadaslarinin halinden davranislarindan suphelenip o surede onemli biseyler oldugunu anliyo bu yuzden son hatirladigi yer olan bozcaadaya gidiyo. Aslinda bizim izlediklerimiz iki ay once olan olaylar ama eylul tam iyilesemeden gittigi icin adaya beyini eylule oyin oynuyo ve aslinda olmus olan tek in hayaliyle herseyi yeniden yasayip hatirliyo. En sonu zaten husran oldugu icin sonunu hatirladinginda daginik yapbozun tum barcalari yerine oturuyo ve tekin aslinda olmus oldugunu ve bir kac gundur yasadiklarinin hayal oldugunu hatirliyo.. sonrasi koca bir vicdan azabi ve pismanlik...
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
erkek deli değil asosyal kız fazla sosyal aşık oluyolar kız bunu terkedince oğlan ölüyor (boğularak galiba orayı bende analamadım :D) sonra kız kaza yapaınca hafif deli oluyor sonra zamanla herşeyi hatrlıyor
Yanindaydi arkasindan gitti yuzerek ama tutamadi sonra kiz denizin icinfde bir kalem buldu sahile cikti eylul teki seviyor yazdi btti :/ sizofrenmis kiz benimmynim sulandi şu an :D
o zaman kız tekinin ölüm haberini arabada giderken gazetede okuyor ve çığlık atıyor yani tekin denizde tek başınaydı tek başına boğuldu kız şizofren olunca tekini kurtaramadığını hayal etti aman bee bende bir bk anlamadım :D
Çocuk asosyal ama temiz saf bir çocuk ama kız zengin ve havalı ayrıca filmin sonuna doğru şizofren oluyor ve olmayan şeyleri varmış gibi yaşamaya başlıyor