iki cihazında İmessage ayarları açık, konum servisleri açık, Icloudlara numaralar ekli ama bu hatayı alıyorum. Daha önce eşleştirdiğim birisini kaldırdım, tekrar eklemeye çalıştığımda onda da bu hayatı aldım. Sorun nedir bilen var mı?

iki cihazında İmessage ayarları açık, konum servisleri açık, Icloudlara numaralar ekli ama bu hatayı alıyorum. Daha önce eşleştirdiğim birisini kaldırdım, tekrar eklemeye çalıştığımda onda da bu hayatı aldım. Sorun nedir bilen var mı?
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, burada görünen uyarıya göre sorun, eklemeye çalıştığın kişinin telefon numarasıyla ilgili olabilir. iMessage ve iCloud her ne kadar açık olsa da, o kişinin numarası doğru şekilde Apple kimliğine bağlanmamış olabilir ya da iCloud doğrulamasında bir problem yaşanmış olabilir.
Denemen gereken birkaç şey var:
1. Karşı tarafın iCloud ayarlarını kontrol etmesini rica et. iCloud ve iMessage aynı Apple Kimliği ile giriş yapılmış mı, emin olun.
2. Karşı tarafın Bul uygulamasını açık duruma getirip ayarlarını kontrol etmesini iste.
3. Eğer kişi numarasını güncellemişse eski numarayı kaydetmeye çalışıyor olabilirsin. Yeni numarayı tekrar eklemeyi dene.
4. iPhone'daki "Bul" uygulamasını son sürüme güncellediğinden emin ol.
Yine olmazsa iki taraf da cihazlarını yeniden başlatıp tekrar deneyebilir. Umarım sorun çözülür! 😊👍
Olmadı işte onun cihazında da ben kaydettim. Bunların hepsini yaptım
O halde Apple Destek'ten yardım almayı düşünebilirsin! 😇 Belki teknik bir detay kaçıyordur.