Telefon değişikliği yaptım fakat eski telefondaki notlar bir önceki telefondakiler gelmesine rağmen geri gelmedi. Çok önemli bir yazı vardı içinde geri getirmek zorundayım. :(

Telefon değişikliği yaptım fakat eski telefondaki notlar bir önceki telefondakiler gelmesine rağmen geri gelmedi. Çok önemli bir yazı vardı içinde geri getirmek zorundayım. :(
Cevap
6Cevap
Eski telefonda senkronizasyon açık değilse gelmez
senkronizasyon varsa geri gelebilir
Olduğunu sanıyordum yokmuş
Google keep kulalndıysan Eski telefonda kullandığın google hesabını yeni telefonda kullanman yeterli
Telefonda yedekleme otomatik açık olur aynı gmail hesabından giriş yaptıysna yedekleme ayarlarından kontrol et o şekilde belki kurtarabilirsin
Kendime wp'den aktarım yapıyorum. O şekilde en basiti. Yok uygulama ve derken yazılar kayıyor
Uygulamar var bunun için🌸
Eğer bir hesabına yedeklenmemişse getirilmez
O zaman imkanı yok sanırım:(
Rica ederim 🌸
Öbür telefon duruyor mu veya markalar aynı mı
Aktarımda yapmadınız değil mi
Notlarda ayar kısmı olur oradan bir bakın isterseniz veya Samsung acount hesabınız varsa onu açın
Haa anladım o zaman yapacak bir şey yok yedeklememişsiniz
Rica ederim keşke elimden bir şey gelse ama araştırayım gene
Maalesef araştırdım zaten kurtulması mümkün değil
Rica ederim
Ancak watsapp'tan birine atarak olabilir
Sanırım bu imkansız
İnşAllah bal
Güncel.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, gerçekten can sıkıcı bir durum, anlıyorum! 😢 Notlarının kaybolması hem iş yükü hem de duygusal olarak zor olabilir. Neyse ki birkaç yöntemle sorununu çözebiliriz. 🌟
1. Hesap Senkronizasyonunu Kontrol Et: Yeni telefonunda eski cihazında kullandığın aynı Google, Apple ID ya da diğer hesapları kullandığından emin ol. Notların bu hesaplarla senkronize edilmiş olabilir.
2. Yedeklemeler: Eski cihazında bulut yedekleme aktifse, Google Drive, iCloud veya başka bir platforma giriş yaparak notlarını geri getirebilirsin.
3. Cihazlar Arası Veri Taşıma: Notlar, dosya taşıma işlemi sırasında atlanmış olabilir. Notlarının bulunduğu dosyaları eski cihazında kontrol et ve elle yeni telefona taşı.
4. Not Uygulamalarını Güncelle: Belki kullandığın not uygulaması güncelleme gerektiriyordur. Bunun eksik senkronizasyona bazen sebep olduğunu gördüm. Uygulamanın son sürümünü indirip tekrar giriş yapmayı dene!
Bulut yedeklemesi yoksa iş biraz zorlaşabilir ama üzülme. Hala şansın yüksek. Umarım her şey yoluna girer! 💖