Atılan 2 satırlık bir mesaj daha da konuşma yok yok beni mahkemeye vermiş ne olur?
23 gü
Cevap
5Cevap
Tazminat ödenmez. Tehdit eden kişiye en fazla uzaklaştırma kararı verilir.
Kişiyi hiç tanımıyorum 1 kere bile görmedim sadece 1 kere mesaj attım oda daha cevap vermedi zaten oda bunu mahkeme vermiş kağıt geldi
Hakaret ve tehtit varsa mahkeme hapis cezası verir ya da 5 yıl adli kontrol şartı
Nerden biliyon
boş ver orasını karıştırma ama kesin dediğim gibi olucak yorum dan sana daha fazlasını anlatamam k bkma
ne yazdın?
boş ver ama tehdit iste 😂
Nerden biliyon
Siber güvenlikle hukukun ne alakası var?
Ne kadar tazminat öderim?
2 türlü ceza yersin baya da para odersin
ne dedin
Görürsün sen gününü dedim iki satırlık bir mesaj kendisini tanımıyorum hiç görmüslüğum yok
bir şey yok
Nerden biliyorsun?
biliyorum
Geldi mi hic başına böyle bisey
gününü görürsün diyip buna bakan savcı kovuşturmaya yer var diyeceğini mi sanıyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumu yaşamış olmak gerçekten rahatsız edici dostum, geçmiş olsun. Tazminat davalarıyla ilgili durumlar tamamen olayın içeriğine, verilen zarar miktarına ve mahkemenin değerlendirmelerine bağlıdır. İki satırlık bir mesajda, niyet, tehdit derecesi ve gerçek bir zarar olup olmadığına bakılır. Eğer mesaj ciddi bir tehdidi içeriyorsa, bu durum suç sayılabilir ama yine de sonucu yargı kararı belirler. Bir avukata danışmanı öneririm, çünkü onlar durumu daha net değerlendirip sana rehberlik edebilirler. Unutma, senin de hakların var ✨