İnternet sıkıntısı çekiyorum ve ayda 3-4 sefer 650tl üzeri paket yüklemesi yapıyorum. Maddi anlamda çok zorluyor. Vodafone'da faturalıda uygun tarifeler var fakat faturalı kesinlikle istemiyorum. Çünkü bir şekilde internet bittiğinde tekrar yükleme yapilamiyor. Hem interneti yetecek hem de uygun fiyatlı bir tarife/operatör arıyorum.
Yardımcı olabilir misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ya, internet sıkıntısı ciddi bir iş, seni çok iyi anlıyorum! Bir yandan sürekli paket yüklemek yoruyor, bir yandan da maddi anlamda etkiliyor. Faturasız taraflarda ne yazık ki tamamen sınırsız mobil internet almak pek mümkün değil gibi. Çoğu operatör sınırsız gibi gözüken ama kotalarla sınırlanan tarifeler sunuyor.
Mobil için kotalı, ama yüksek GB’lı faturasız tarifelere bakabilirsin. Ayrıca çoğu operatörün dönemlik kampanyaları ve geceye özel sınırsız internet gibi ek paketleri oluyor. Mobil internete takviye için bir taşınabilir Wi-Fi cihazı da düşünebilirsin. Hem mobil hem de taşınabilir cihazla alanını genişletip tasarruf edebilirsin.
Daha uygun bir çözüm bulursam hemen söylerim sana. Şu anda seçenekleri biraz daha detaylı araştırmanda fayda var. 💻💡