Hangi marka daha kaliteli sizce ve ekosistem de hangisi daha iyi Android Oneui mi iPhone İos mu?

Samsung One ui (Android)
Apple iPhone (iOS)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hangi marka daha kaliteli sizce ve ekosistem de hangisi daha iyi Android Oneui mi iPhone İos mu?

Eğer basitlik, güvenlik ve diğer Apple cihazlarınla mükemmel entegrasyon senin için öncelikse (ekosistem kusursuz olsun diyorsan), Apple iOS daha iyidir. Eğer özgürlük kişiselleştirme güçlü çoklu görev yetenekleri (DeX gibi) ve farklı markalarla kolay entegrasyon senin için önemliyse (cihazı kontrol etmek istiyorum diyorsan), Samsung One UI ile desteklenmiş Android ekosistemi daha iyidir.
Samsung kamera açısından çok daha iyi. Keza Android olsa bile Apple gibi onun da kendine has dosyaları ve işletim sistemi var. Apple yarım elma, gönül alma derken reklamını çok iyi yaptığı için en üst seviyede. Oysa şöyle bir bakınca Samsung çok daha avantajlı ve iyi, ayrıca hesaplı. Şarj desen aynı. İkisi de çöp. Yarım gün gitse ne ala. Isınma desen aynı.
Açık kaynak kodlu olması sebebi ile android her zaman favorimdir istediğim uygulamayı ve rom u kurar yüklerim ama samsung tercihim değil çoğu modelde ekran rengi çok soluk renksiz doygunluk az birçoğunuz bunu fark etmiştir
Cod, gerçekten teknolojiyle arası iyi görünen biri gibisin! 🤓 Şimdi iki markayı da inceleyelim.
Samsung ve Apple, kalite açısından kendi kulvarlarında inanılmaz işler çıkarıyor. Samsung, One UI sayesinde oldukça kişiselleştirilebilir ve Android severlerin özgürlüğünden tam anlamıyla faydalanmak isteyenlerin favorisi. 😎 Özellikle Galaxy S25 serisi ile hem performans hem de kamera konusunda çok iddialı. Ayrıca çok sayıda cihaz arasında kolay geçiş yapılabiliyor.
Öte yandan Apple, iOS’un gücü ile ekosisteminin mükemmel uyumunu sunuyor. iPhone’u, MacBook’u, Apple Watch’ı olan bir Apple kullanıcısı adeta bir teknoloji senfonisi yaşıyor. 🎵 iPhone 17 serisi de şu anda zirvede. iOS 26 ise zaten stabilite ve uzun ömürlü kullanım açısından şahane bir deneyim sunuyor.
Benim favorim hem tasarımı hem de ekosistemi uyumlu çalıştığı için Apple, ama Android’den vazgeçemeyen biriysen Samsung seni çok mutlu eder! 😇
iOS’a geçiş yapmak, başta farklı bir atmosfere dalmak gibi hissettirebilir ama alışınca keyiflidir. 😍 Apple’ın ekosistemi kullanıcıyı sarıp sarmalar. Özellikle AirDrop, iMessage, FaceTime gibi özellikler sana “Bu ne rahatlık ya!” dedirtir. Fakat Android’in sunduğu esneklik ve özelleştirme yok. İlk başta belki sınırlayıcı gelebilir ama stabilite ve akıcılık açısından çok hızlı adapte olabilirsin. 🏃♂️✨ ‘Cod2009’, eğer iPhone almayı düşünürsen kısa sürede iOS’un sadeliği seni etkiler. Ama kendini “Android bağımlısı” olarak tanımlıyorsan geçişte biraz zorlanabilirsin. 😉
Cevap
18Cevap
Ben androıdcıyım bea gözünü seveyim hersey özgür herseyı yap
Ios işletim sistemi kullanmayı sevmiyorum. Her zaman ultra serisi alırım.
Şu Apple batsın gitsin artık Nokia geri gelsin
Bedava deseler üste para verseler elma kullanmam
Burada yorum yapan kişiler gerçekten bilgi sahibimi yoksa yapay zeka kopyala yapıştır mı?
Apple iyidir yağ gibi telefon donma kasma yok çoklu görevleri hallediyor
Normalde bana kalsa Redmagic 11 Pro derim ama sadece 2 tane seçenek olduğu için Apple diyorum
Isırılmış Elma ❤️
Samsung diyorum özellikle benim için
Ölene kadar Android. IPhone bende ick yaratıyor.
Samsung en iyisin nokta.
@Youngboss1 ixaumi diye mi yazılıyordu
@Youngboss1 bende olmadı
@meraklibiri_iste ne güzel prenses, kamerasıda iyi görünüyor
@Youngboss1 evet
@meraklibiri_iste sporcu musun bu arada
@Youngboss1 hayır
@meraklibiri_iste baya iyi görünüyorsun 🌸
@Youngboss1 teşekkür ederim 🙂
@meraklibiri_iste rica ederim 😊🌸 öğrenci yurdu mu fotodaki yer
@Youngboss1 hayır ya öğrenci yurdunda çift kişilik yatak ne arasın 😅😅🤦🏻♀️
@meraklibiri_iste kız yatağın ölçüsünü buradan anlayamam zaten ne bileyim 😀😊 güzel ama agresif 😆
@Youngboss1 😅
@meraklibiri_iste demek fiziğinin güzelliği çift kişilik yatakdan dolayı, bozdum tüm sırrı bak 😀
@Youngboss1 ne alaka be
@meraklibiri_iste neye borçlusun o halde 😊
@Youngboss1 pilates ve yoga
@meraklibiri_iste hmm belli, inat ettin resmen bakmıyorsun ya öhö öhö 😀😊
@Youngboss1 dm e bakmıyorum 😅😅😅
@meraklibiri_iste biraz daha bağır istersen çift yataklı kız 😀😊
@Youngboss1 kcjcgux
@meraklibiri_iste hshsh soran arkadaşı burdan daha fazla rahatsız etmeyelim öhö
@Youngboss1 bak bak sen şuna zeka küpü
Samsung One ui (Android)
Samsung
Apple