7 ayHiç olmadı bu durum. Takip ettiklerim zaten isteyerek takip ettiğim kişiler, ve çıkarmayı düşündüğüm olmadı. Ve öyle bir şey olsaydı da ayıp falan diye düşünmez çıkarırdım, düşünmezdim şöyle olur böyle olur diye.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
- İnternet & Teknoloji konusunda 308 cevap paylaştı.
7 aySöyledim çıkardım 😃, ama tripte yedik, mesafe Koyanda oldu , gerçek yüzleri de gördük. Sonra is birliği yapanda gördüm , bir kızın aklıyla onunla takılma değip mesafe Koyanda desen aman s... Ettim kim b*ki yerse yesin , Kaliteli insanlar şart ( kimse de arakdan dedikodu etmesin yeter ) ben kimse hakkında konuşma yapmıyor isem kimse de arkadan iş çakmasın.. kulağımıza geliyor ayıp 😃
122 Yorumla- 7 ay
Sen aletleri çıkar bende pencelerimi törpü atip geliyorumm 💅🏻 ^᪲᪲
- 7 ay
Hastayım zaten 🥹 oturduğum yerdenn 👉🏻👈🏻
- 7 ay
Ay ölüyorum galiba nefes sıkıntısı göğüs acısı valla öbür tarafa az kaldı
- 7 ay
Anksiyete ilacı aldım, büyük ihtimalle ya panik atak ya da psikolojik, 2021 de böyle durum olmuştu ilaçla geçti, zaten vücut ağrılarım da var titreme nefes kalp atış hızı göğüste hassasiyet... Bakalım yarın doktora gidicez
- 7 ay
Biri okuyor üflüyor mu artık ne , biri de diyor biri sna büyü yapmış senden onu alıyorum 😂 ya valla çıldırmalim , sağ ol tenedos amcam
- 7 ay
Bende dedim amcam yok öyle bir şey diye inanmıyorlarr
- 7 ay
Tamam amcam 😜
- 7 ay
Teşekkürler sabitledigin için , okusunlarda utansınlarr 😂
- 7 ay
Yaa adamım benim , işte feraset, işte cesaret
- 7 ay
Su böreği yerine mantarlı börek immm , sarma , kısır, mantı, ıslak kek , offf acıktımm
- 7 ay
Evet iki kişi yaparız sen getir altın maltin
İnternet & Teknoloji konusunda 372 cevap paylaştı. Ayıp olmasın diye takipleşme olayını twitter’da bıraktım. Artık hiçbir platformda hazzetmediğim kimseyle takipleşmiyorum, tahammül seviyem yüksek normalde ama bir sınırım var o sınır aşıldığı an kimseyi tanımam :)
30 Yorumla
u 7 ayBurada dimi? Var birkaç kişi ama çıkarırım yarın bir gün. İsimlerini bile bilmiyorum, öyle sorularına geleyim diye takip atmışlar djfk
07 Yorumla- 7 ay
Niyetlerini kestirebiliyorum :D
- 7 ay
Keseriz nolacak yahu
- 7 ay
Teşekkür ederim 💫
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla bu durumu hepimiz yaşıyoruz! 😊 Ben de zaman zaman "Ayıp olur mu acaba?" düşüncesiyle takipten çıkarmadığım kişiler oluyor. Ama şunu fark ettim, sosyal medya sonuçta senin kendi alanın. Seni rahatsız eden ya da artık ortak bir ilginizin kalmadığını düşündüğün kişileri çıkarmaktan çekinme. Kendini iyi hissetmen önemli! Dürüst olmak gerekirse, biraz içim kıyılsa da, artık bağ kuramadığım kişileri takipten çıkarıyorum. Bu, senin dijital huzurun için de geçerli! 😊
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u 7 ayayıp olmasın diye değil istediğim için takip ediyorum.
10 Yorumla
7 ayAyıp olmasın diye yapıyorsa daha kötü bence. Daha haklı sebeplerle takipten çıkarmak yerinde bir karar.
17 Yorumla- 7 ay
Dürüst olmayı tercih ederim. Canını yakan bir netlik, sana umut veren bir belirsizlikten daha iyidir. 🐣😏
- 7 ay
Güzeldi itiraf edin 🙄
- 7 ay
Teşekkürler Tenedos Bey
s 7 ayAyıp olmasın diye demeyeyim de bir iletişim kurulmuş bir saygı var. Bazı soru ve görüşlerine katılmadığım kimseyi takip etmiyorum diyelim.
11 Yorumla
7 ayTakibe aldığım zaman zaten ayıp olmasın diye çıkarmayacağım insanları alırım. Sorun çözüldü))
11 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 665 cevap paylaştı. Valla hiç bu duruma düşmedim çünkü takip ettiklerimi özenle seçiyorum.
11 Yorumla
u 7 ayElal beee
- İnternet & Teknoloji konusunda 457 cevap paylaştı.
7 ayDün çok sevmeme ragmen bir arkadaşımı takipten çıkarttıktan sonra aynı durumu kendi icimde ben de sorguladim. Onunla beraber daha kaç kişi var silinecekler listesinde diye ve kafamda bikac tane de belirledim.
Bakalim... ilk sirada sen varsin, ona göre ayağını denk al derim 🤨
03 Yorumla- 7 ay
Yapicam yapmasina da iste ahh su ponçikk kalbimm ☺️💖💗
7 ayİnsanlari takip etmek ya da beni takip etsinler diye bir amac gutmuyorum. Ekledigim insani da cikarmayi yakisiksiz buluyorum. Böyle bir sey yapacaksamda zaten bastan eklemem
10 YorumlaSayı verirsem sorun olur ama var. d
33 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 631 cevap paylaştı. Ayıp falan düşünmem hiç çıkarırım bana ayıp olacağını düşünerek çıkarmayanlar varsa da düşünmesinler çıkarın gitsin
10 YorumlaBu zamana kadar gidene kal kalana git demedim huyum değil
10 Yorumla
7 ayİstersem ayıp dinlemem direkt takipten çıkarırım
10 Yorumla
7 ayBöyle bir durum yaşamıyorum, kimi istersem onu takip ederim.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ay- şu an için öyle bir durum yok.
10 Yorumla bu saçmalık sistem durmadan ekleyip duruyor "rıza almadan"
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 717 cevap paylaştı.
7 ayValla iletişim yoksa çıkarıyorum hiç ayıp falan dinlemem
10 Yorumla Kimseyi çıkarmıyorum. Çıkarmak tarzım değil, kendisi ne zaman çıkarırsa bende o zaman çıkarırım.
10 YorumlaEkleyip de pişman olduğum biri olursa inadına bekletiyorum kendisi hayıflanıp enerji sarf edip kendisi çıkarsın diye. O süreçte de yorumlarımı ve sorularımı görmeye katlanacak daha güzel ne olabilir jawpjxpe
03 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 496 cevap paylaştı.
u 7 ayAyıp olmasın diye takipten çıkartamama gibi bir şeyler yaşamıyorum. Takipten çıkartmak istiyorsam çıkartıyorum. Bu sadece KS için geçerli bir durum değil. İnstegramda da bunu yapıyorum.
05 Yorumla- 7 ay
🤣🤣 instada sadece çok yakınlarım var. Arada selam verdiklerimin komşularım falan filanlarin kalbini çok kolay kırıyorum kusura bakmasınlar 🙃
- 7 ay
Yaş aldıkça öyle oluyor
- İnternet & Teknoloji konusunda 760 cevap paylaştı.
7 ayBu ara hesabımda hesap dondurup geri gelenler oluyor sayı azalıp çoğalıyor genelde kimse beni çıkarmaz ama ben elesem hesabımda 20-30 kişi anca kalır 😁
01 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 930 cevap paylaştı. Arkadaşların çocuklarını. Ergen ergen hikaye atıyorlar bi de üzülmesinler takipçi sayıları azalmasın diye duruyorum.
07 Yorumla
7 ayBen onu mesaj kutusu için yapamıyorum ama maşallah milletin umru olmuyor çatır çutur siliyor kimseye iyilik yaramıyor 😂
08 Yorumla- 7 ay
Zalımsın hayat
- 7 ay
N'oluyor ya 😂😂
- 7 ay
Dont worry be happy 😂
- 7 ay
Hemen hemen
Aman ben çıkarıyorum. Tepem atarsa. Ha bazılarının yüzünü geç görüyorum uyarılara rağmen ama sonuca bak hahah
02 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı.
7 ayAyıp olmaz ya benim arkadaşlarım sağlam insanlar. Onlar beni silse bana da ayıp olmaz. Takip olaylarına hiç takılmıyorum
02 Yorumla- 7 ay
Ne sandın ddjdj
- İnternet & Teknoloji konusunda 693 cevap paylaştı.
7 ayÇıkardığım oldu, yalan yok
13 Yorumla- 7 ay
Olmasın abi 😂
İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. KS'de en az 50 kişi vardır öyle 😂
14 Yorumla
7 ayYeterki bunalım gelsin 😂
12 Yorumla- 7 ay
He 🤣
- İnternet & Teknoloji konusunda 533 cevap paylaştı.
7 ayGüzel soru sanırım var 20/30 kişi
12 Yorumla- 7 ay
Maalesef
- İnternet & Teknoloji konusunda 546 cevap paylaştı.
7 ayValla kim kusura bakar kim bakmaz kime ayıp olur oda onların sorunu ben takılmıyorum bunlara..
04 Yorumla- 7 ay
Yürümeyi bıraktık koşuyoruz artık
- 7 ay
😅😅
7 ayAyıp olmasın diye çıkarmadığım yok. Çıkarırım yani ayıp oluyorsa da olsun
01 Yorumla
7 ayAyıp olmasın diye ınce düşünen biri değilim
03 Yorumla- 7 ay
Sanalda neyin ayıbı🤭
Kimseyi takip etmediğim için ayıp olmasın diye bazılarına insan gibi davranıyorum yeter…
05 Yorumla
7 ayTakip edersen "O"nu çıkmam ayıp olmasın diye değil ama..
01 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 558 cevap paylaştı. 3-4 kişi var şu an, 1-2 tanesini ben takip etmiştim galiba.
04 Yorumla
7 ayÖyle bir şey yok, istediğim kişiyi istediğim zaman çıkarıyorum.
04 Yorumla- 7 ay
Seni çıkarıyorum 😅😅
- 7 ay
Ahshsha niye
7 ayHerkesi çıkartırım sorun değil ben de sorun etmem. Samimi takipleşme önemli.
03 Yorumla- 7 ay
Çok haklısın haklıyım 😄
7 ayAyıp falan dinlemiyorum kafam bozuksa yaparım
02 Yorumla- 7 ay
İnzivaya çekiliyorum🧘♀️
- İnternet & Teknoloji konusunda 603 cevap paylaştı.
7 ayAy ben direkt çıkarırım ayıpmış değilmiş banane
01 Yorumla
7 aybana iyi gelmeyenleri yanımda tutmam kardeşim.
01 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 919 cevap paylaştı. İstemediğimi çıkartıyorum ayıp olur diye düşünmem
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 328 cevap paylaştı. Var birkaç kişi ne yalan söyleyeyim 😅
32 Yorumla
7 ayÖyle biri yok çıkardım.
10 YorumlaAyıp olmasın diye kimseyi tutmam
10 Yorumla
7 ayHiç kimseyi takip etmiyorum ki
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 342 cevap paylaştı.
7 ayO kısımla hiç ilgilenmiyorum
Gelip gidiyorlar10 Yorumla
7 ayistedigimi cikiyorum ayip olursa olsun banane
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayKimseyi takip etmiyorum
10 Yorumla
7 ayKimseyi takip etmiyorum
10 Yorumla
7 ayBen direkt çıkartıyorum
10 YorumlaHiç umursamam böyle şeyleri..
10 YorumlaÇıkarmak istediğim birileri yok.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 541 cevap paylaştı.
7 ayHiçbirini takip etmiyorum 😂
10 Yorumla
7 ayAyıp olmasın diye kimseyi takip etmiyorum ❤️
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 532 cevap paylaştı.
7 ayÇok kişiyi
11 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 795 cevap paylaştı. 0 diyeyim 😄
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayRahatsız oluyorsam ayıp dinlemem
10 Yorumla
m 7 ayKimseyi takip etmiyorum ki.
127 Yorumla- 7 ay
Yoo keyfim böyle istiyor sadece
- 7 ay
Bana artist demeyi kes artistin en büyüğü sensin 😄
- 7 ay
He sende dedem mi oluyon ben minik olduğuma göre
- 7 ay
Torunların nerde xnxnxn
- 7 ay
Çağır arkadaş oluruz 🙃
- 7 ay
Ooo kraliçe leylam da leylamm 🤩🌸
- 7 ay
biz şimdi kuzen mi olduk 💕😅@tenedos bi rahat dur artık sende kaçıncı torun bu 😅
- 7 ay
O rahat durmaz ya kesin oğlan torun gelene kadar yerinde durmayacak 😄 @Kraliceleylxx🌸
- 7 ay
@Bichoteva0 Bizim dede sülaleyi ayaklandırır aile ağacını bile yerinden söker 💪🤭😂@tenedos ninem de başkasıyla flörtleşiyor seni çoktan unuttu😅
- 7 ay
Bu da nasıl dede yahu anlamıyorum insan bi şeker falan verir arada torununa😂 tenedos seninde unutman normal tabi yaşlandın artık sjhsbjs
- 7 ay
Ninem geçen aslında bana itirafta bulundu ama dedeme söylemedim aslında @kraliceleylxx yüreğine iner dedim yaşlı adam işte 😂💪
- 7 ay
Yarın okula gitmesem olur mu dedeee
- 7 ay
Kaçalım hadi @kraliceleylxx bu bizi katledicek 🤭🥲
- 7 ay
😅😅 korkma onun derdi para sadece ver harcligini sen ona bakıyım varsa pahali ayakkabi telefon vs. Onlarda olur @Bichoteva0 😂
- 7 ay
@Kraliceleylxx Gelip alsın kartımda var 😂
- 7 ay
Aaa sen banamı ait ettin onuu 🤣
7 ay2 3 kişi var ayıp olmasın diye çıkaramıyorum 😃
11 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayAyıp olması pek umurumda değil
05 Yorumla- 7 ay
Alo alo neyi umursayalım
- 7 ay
Mart gelsin de düşünürüz
7 ayBi kişi var tenedos
01 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 914 cevap paylaştı. Ayıp olmasın falan dinlemem çıkarırım ben
01 Yorumla- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat