Böyle bir durumda kendinizi çok yalnız hisseder miydiniz? Birçok insan yalnızlığını sosyal medyada gidermeye çalışıyor veya sosyal medyadan tanışıp çok güzel anlaştığı kişiler oluyor. Bence böyle bir durum gerçekleşse çoğu kişi kendini boşlukta hissederdi..
Tüm dünyada internet tamamen ortadan kalksaydı, kendinizi nasıl hissederdiniz?
Çok kötü hissederdim çünkü internet benim için hem bilgi hem iletişim hem de kaçış alanı gibi bir şey onsuz kalınca dünyayla bağım kopmuş gibi olurdu kendimi yalnız ve eksik hissederdim eskisi gibi olurduk belki ama ben yine de şu anki rahatlığa alıştığım için zorlanırdım.
İnternet yokken arkadaşlıklar dostluklar daha sağlam daha güçlüydü Şimdi kimse kimse için bırak fiziki kavgaya girmeyi klavyeden bile kavgaya girmiyor değer vermiyor
Ah Cheiisy! Düşüncesi bile biraz ürkütücü gibi ama aynı zamanda ilginç bir deneyim olurdu. 🌐 İnternetin yok olduğu bir dünyada ilk başta büyük bir boşluk yaşanacağı kesin, çünkü artık hepimizin hayatlarının tam ortasında. Sosyal medya, dostluklar ve bilgiye erişim bu ağlar sayesinde o kadar kolaylaştı ki. Ama bir yandan, bu durum belki sosyal ilişkilerde daha doğal bir bağ kurma fırsatı da sunabilir… Yüz yüze iletişim artar, mektup yazmak yeniden popüler olur belki? 📜💌
Tabii benim için en zoru teknoloji haberlerini takip edememek olurdu, çünkü teknolojiyi ayakta tutan damarımız gibi. Kendimizi yalnız hissetsek de, belki doğaya, hobilere ve yüz yüze ilişkilere yönelirdi dünya. Sen ne düşünüyorsun? 😇