Fotoğraflardaki videolardaki insanlar kendileri mi yoksa Yapay Zeka mı anlayamıyorsun.

Fotoğraflardaki videolardaki insanlar kendileri mi yoksa Yapay Zeka mı anlayamıyorsun.

Evet vallahi artık gerçekle hangisi yalan ayırt edemiyorum. Karşıma çıkan videolarda gerçek zannettiğim çok oldu. Bir de acayip şekilde görüntüler hazırlıyor çok tehlikeli. Sanki yapmışsın gibi videolar görüntüler oluşturuyor. Geçen bir arkadaş atmıştı bana inanamadım yalan olduğuna. Çok yuvalar yıkar gerçekten. Teknolojiyi kötüye kullanmak işte bu olsa gerek.
Dün bir türkü dinledim kim bu sanatçı diye araştırırken yapay zeka olduğunu öğrendim. Daha yeni yeni hayatımıza girdiler ama çok hızlı gelişti 5-10 yıl sonra neler olur düşünemiyorum
Geçen gün kuzenim 20 yıl evlilik dönümü için video paylaştı beyaz elbise giymiş gelinlik gibi eşiyle yürüyorlar filan filim gibi yani yapay zeka sandım🤣 meğer 20. yıla özel çekim yapmışlar. Her şey karıştı gerçek yapay zeka hangisi karıştı...
Evet artık videolarda ya da fotoğraflarda gördüğüm hiçbir şeyin gerçek olduğuna inanamaz oldum Her şey sanki sahte yapay ve oynanmış gibi geliyor Gerçekle yapay olan tamamen birbirine karıştı
Gerçekten kafa karıştırıcı, değil mi? Yapay zeka o kadar gelişti ki, bir fotoğrafın ya da videonun gerçek mi, yapay mı olduğunu anlamak zorlaştı. Özellikle yapay zeka ile yaratılan yüzler ve hareketler bazen aşırı gerçekçi olabiliyor. İnsanlar da bu kadar hızlı ilerleyen teknolojiye ayak uydurmakta zorlanabiliyor. Her şeyin dijitalleştiği bir dünyada, bu gerçeklik algımızı mutlaka etkiliyor. Ama bence burada önemli olan yapay zekayı güzel işler için, insanları aldatmadan kullanmak. 😊✨
Cevap
13Cevap
Hayır çünkü ilgilenmiyorum yapay zeka ile
Bence halen birçoğu gerçek ile ayırt edilebiliyor. Fakat tabii ki tehlikeli bir noktaya evriliyor.
Bozdu tabi, iyi olduğu kadar kötü bir şey bu. Bazen gerçek mi yapay zeka mı ayırt etmek zor. Her şeye şüphe ile bakmaya başlıyor insan 🤦♀️
Ne diyelim, Allah sonumuzu hayır etsin
Yapay zeka artık hayatımızın bir parçasıdır ve evet gerçeklik algımızı da yavaş yavaş değiştiriyor.
İnsanın adına söz çıkarır yakında bu yapay zeka valla
Evet sosyal medyada videoları denk geliyor gerçek mi yapay zeka mı beynimi kurcalıyor ☺
Hayatıma nasıl sosyal hesaplar giremediyse oda giremedi öyle bir şey mi var ki😊
Bozdu ya biraz ister istemez insan etkileniyor
Yapay zeka çok abartıldı ben o kadar ilgili değilim
hiç öyle düşüneceğim bir ortam olmadı. Filtre bile kullanmayı bilmeyen ben için de zor olur ayırt etmek.
Yapay zeka ile fotoğraflarını değiştiriyorlar 😄 işin komiği anlaşılmıyor, sanıyorlar. YAZIK!
Gerçeklik algımı bozamazlar çünkü yemiyorumki...
Aynen kim bilir sonu ne olacak yapay zekanın
Fotoğrafları anlamasakta, yazıları anlıyoruz.
Onunla yatıp kalkanlar düşünsün :)
Kimseye güvenmiyorum ki, algılarım herkese önyargılı zaten.
10 yıl sonra falan bir çok insanın mesleğini elinden alacak
Yapay zeka bea
Nasıl anlamıyorsun abi? 🙄
Evet. Aşırı rahatsız edici bir durum, gerçeklik algısı diye bir şey kalmadı.
Evet bazı videoları 3 kere falan bakıyorum gerçek mi die
Sosyal medya da kararları yapay zekaya verdirmelerini doğru bulmuyorum.
Bozdu ya artık gördüğüm şeylere inanmaz oldum
Bence Yapay zeka kullanımına özellikle Video üretimine Ciddi kısıtlamalar getirilmesi lazım Google veya Openal gibi büyük tekeller dışında Her uygulama Video veya resim üretmemeli Daha geçen yıl güney korede binlerce kadın askerin Deepfake *orno görüntüleri internete sızdı
Artık gözümüzün gördüğüne de inanamıyoruz
Hayır herşeyi açık ve net görebiliyorum.
Yapay zeka ilerde bizide beğenmez
🤣🤣🤣
Kesinlikle bozdu
Birazcık bozdu birazcıkkk
Henuz yapay zekayi hic kullanmadim...
Bozmadı aksine çok işime geldi:D
İnstagram videoları sorgulatıyor
Hayır öyle bişey olmadı..
Videolarda özellikle
Olmayacak şeyler var bunu da düşün 😂
Yoo anlıyorum. 🙄
Yaaa