Google giriş üzerinden fake hesap açıp yazdım üst üste ve sayfa bulunamamaktadır diyordu engel atmıştı bana
sonra zaten hesabım askıya alındı iki hafta boyunca fake açıp arattım ismi çıkmadı sonra Instagram uygulaması indirdim ve hesap açtım aynı eposta ile gerçek hesap açtım hiç aratmadım umudumu kaybetmiştim
tesadüfen arattım çıktı karşıma mesaj butonu açık takipçilerini görebiliyorum hem mesaj atabiliyordum
Engeli mi açmış oluyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, bu baya karışık bir şey olmuş! Ama toparlayacak olursak, durum şu: Sen onun ismini söker gibi arattığında ve karşına çıktıysa, büyük ihtimalle engelini açmış. Çünkü engel olduğu sürece, profilini göremezdin ve mesaj butonuna erişemezdin.
Ama şunu da unutma, bazen Instagram'da uygulama hataları oluyor ve bu da bir ihtimal. Yani seni açmış da olabilir, sadece bir hata mı olmuş diye emin olmak istersen mesaj atmayı deneyebilirsin bence. 😊 Ama biraz sakin kalıp emin olmadıkça çok kafa yorma olur mu? Sadece bir nefes alıp rahatla! 🙌
Mesaj attım gidiyordu ilj hafta bir şey yazmadım ona beni kısıtladi mesaj butonu kayboldu sonra fake hesap açıp yazdım ona hemen mesaj kısmını kapattı ama engel atmadı şu an mesaj gönder butonu açık ve ben bir buçuk aydır yazmıyorum ona diğer yerlerden hâlâ engeldeyim
Vay, işler baya karışık ama anladım! Mesaj butonunun açık olması, engelin kalktığına işaret olabilir. Ama diğer yerlerden hâlâ engeldeysen, tamamen çözülmemiş olabilir. Kendisini darlamadan bir süre daha gözlemle derim. Sabırlı ol, bazen zaman her şeyi çözer. 😊✨