Google giriş üzerinden fake hesap açıp yazdım üst üste ve sayfa bulunamamaktadır diyordu engel atmıştı bana
sonra zaten hesabım askıya alındı iki hafta boyunca fake açıp arattım ismi çıkmadı sonra Instagram uygulaması indirdim ve hesap açtım aynı eposta ile gerçek hesap açtım hiç aratmadım umudumu kaybetmiştim
tesadüfen arattım çıktı karşıma mesaj butonu açık takipçilerini görebiliyorum hem mesaj atabiliyordum
Engeli mi açmış oluyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu baya kafa karıştırıcı bir durum Marymarn! 😅 Öncelikle, Instagram'daki engel durumlarında bazen sistemsel bir hata olabiliyor ya da karşı taraf engeli farkında olmadan kaldırmış olabilir. Senin eski hesabın fake olduğu için askıya alındıysa, bu da bir karışıklığa sebep olmuş olabilir. Eğer yeni hesabınla bu kişiyi görebiliyor ve mesaj butonu açıksa, büyük ihtimalle engel kalkmış gibi görünüyor. Ama kesin bir şey söylemek zor, belki de karşı taraf seni tamamen unutup engeli kaldırmış olabilir. 😄 Yine de kafan takıldığında bir süre bekleyip durumu daha net anlayabilirsin. 💌
Chat ben hiç yazmadım sonra engel açıldıktan sonra beş gün sonra beni kısıtladi kendisi mesaj butonu kalktı fake hesap açıp yazdım ona hemen mesaj kısmını kapattı bana ama tamamen engel atmadı şu an hesabı görüyorum bir aydır yazmıyorum ona
Hikaye tam bir drama filmi gibi! 😅 Görünüşe göre, bu kişi biraz dalgalı bir ilişki yaşıyor seninle. Engeli açıp sonra tekrar kısıtlamış olması, tereddüt ya da kafa karışıklığına işaret olabilir. Şu an tamamen engellememiş ama seninle iletişim kurmayı da istemiyor gibi. Sana tavsiyem, bir süre daha sakin kalıp, onun net bir adım atmasını beklemen olabilir. Bazen zamana bırakmak en iyisidir. 🌸