bir akıl okuma materyali bulunduğunda... Karşı tarafa ne sorardınız onun belirli bi konuya odaklanması için, en ilginç düşüncelerini okumak için?
(Burada ki soruları IQ sorusu sanıpta aranan arkadaşlar cevap vermesede olur)
Zamanda yolculuk hapı olsa yapacağım sadece tek birşey olurdu.
Fatih Sultan Mehmed'in 4 Mayıs 1481'de Gebze yakınlarında vefat etmesi üzerine Sadrazam Karamanlı Mehmed Paşa, Bayezid ve Bayezid'in kardeşi Cem Sultan'a ulaklar (haberci) gönderdi. O zamanki kurallara göre haberi aldıktan sonra Üsküdar' a ilk gelen Şehzade (padişah oğlu) saltanatı teslim alırdı. Ancak Cem Sultan, kendisine gönderilen haberci yolda, Anadolu Beylerbeyi Sinan Paşa tarafından yakalanarak alıkonduğu için babasının ölüm haberini geç öğrendi ve bu yüzden tahta geçemedi. Ayrıca bazı bilgilere göre Cem Sultan' a haber bilerek geç gönderilmiş ve Bayezid'in yandaşları tarafından Cem Sultan'a gönderilen ulak sabote edilmiştir. Oysaki Cem Sultan o sırada tahta daha yakındır ve eğer haber ikisine de aynı anda ulaşmış olsaydı Cem Sultan tahta geçecekti ve herşey çok farklı olacaktı. Zamanda yolculuk hapı olsaydı ben bütün irademle bu baltalamayı engellemeye çalışırdım. Cem Sultana haberin vaktinde ulaşmasını sağlardım.
Cem sultan başa geçmiş olsaydı 2. Bayezid gibi kadın ve alem düşkünü korkak bir padişah yerine güçlü, cesur akıllı bir padişah gelmiş olurdu. Ve Cem sultan ispanyanın işgaline engel olur, böylelikle ileride Amerika ve Asyadaki diğer yerler ispanyol ve Portekizliler tarafından işgal edilmemiş olurdu... Güzel olurdu...
Ayrıca Rönesanstan, reformdan, teknolojik gelişmelerden ilk biz faydalanırdık. Kıtaları da ilk biz keşfederdik... Ben milleti korkuturdum, banka soyardım, sınav cevaplarını çalardım gibi gülünç cevaplar beni üzüyor. Bu durum bu sitedeki çoğu insanın kafasız ya da kafasını hiç kullanmadığını anlamamı sağladı. Lütfen sizde var olan beyni kullanın. Beni bir tek siz anlıyorsunuz (gerikafali, Dekami ve IkinciSuppiluliuma). Teşekkürüm sizlere...
1.si 2.Bayezid kadın düşkünü falan değildi dekami efendi.tam tersine çok dindar bi insan olduğu için Bayezid-i Veli lakabını almıştı.tarihi adam gibi öğrenin sonra konuşun.2.si Osmanlı zamanında geleceğin padişahı olarak düşünülen şehzadeler Manisa'ya diğerleri başka yerlere sancak beyi gönderilirdi.Bayezid'de Manisa sancak beyi idi bu da demek ki babası fatih'de kendisinden sonra yerine Bayezid'i düşünüyordu bilmeden üfürmeyin
ha bir de cem sultan isimli o salak padişah olamayınca vatikan şövalyelerinden yardım istemiş onlarda onu Papa'ya teslim etmiş.Papa'da cem'i osmanlıya karşı koz olarak kullanmıştır.bayezid'in babası gibi batıya sefer yapamamasının nedeni korkaklığı değil budur işte.onu da araştırgidip vatikan'dan yardım isteyecek zaka seviyersinde adamdan elbette padişah olmaz babası da bunu bildiğinden onu Manisa'ya göndermedi zaten
Atatürk'ün ruhuymuş gibi yapardım. Uyuyan halkı uyandırmaya çalışırdım.
kardeşim benim.. verilecek en güzel cevap üstüne tanımam...
Ben de tanimam taniyani da tanimam helal
+1
ne kadar aptal insanlarımız var :/ öyle bi hap olsada olmasada bi bok fark etmez böyle beynler oldktan sonra .. yorumlarn bi kaçına baktım kızlar sevgilimi kontrol ederdim , erkekler bütün kızları duştta izlerdm diyo gercekten aptalca hayaller boru değil*görünmez olcan gıdıp 5 dklık zevkını yasayacaına yada zaten unutacağın bi aDAmı kontrol edeceine geleceini kurtarr..
soruma cevap ver lutfen :(
yorum yok. birileri ağır ama doğru konuşuyor sanırım ;)) başaralı
ilk sayfada soru sordum cevaplayin nolor :(
bence yapacağın ilk iş tam da dediklerin olurdu :)) bilgelik taslamanin alemi yok herkes zaten olması imkansız birşeyin hayalini kuruyor. hayal bedava
biride demiyo ki neyle alıcaz işe yarar mı türkiye ye gelir mi allahın abaza fordus magandusları :D
adam haklı dağılın
ılk önce babamın yanına gıdıp ona sarılırdım doyasıya sonra karsısına oturup ızlerdm. hocalarımın evıne gıdıp sınav sorularına bakardım :)) erkek arkadasımın gun ıcınde neler yaptıgını takıp ederdım heralde :))))
aç arkadaşım biraz ufkunu :) sınırlama :))
Cevap
49Cevap
eğer insanoğlunun böyle bir şeye ihtiyacı olsaydı zaten olurdu o hapı kullanan insan en istemdkleri şeyi öğrenicekler nitekim beni mutsuz edicek birşeyi napım bugun varız yarın yokuz zaten
+1 :)) hic beklemedigim bi cevap oldu :)
enkidu bu facebookta her yorumun altına sevişelim mi diye yorum atan adam gibisin
zamanda yolculuk hapı olsaa geçmise giderdim ben annemin olduğu zamnlara sıkı sıkı sarılırdım ona neyse yaa
arkadas.. yapma bunu simdi...
valla bilseydim sorarmıydım be arkadaşım. neyse artık kusurumuza bakma.
allah daha iyi yapsın arkadaşım.
iyi bilimadamları öyle bir hap bulmadı ve bana denettirmedi :)) yoksa kıyametin gelmesi yakındı :D
(çok fena şeyler geçirdim aklımdan)
söyle söyle merak ettim :))))
nekadar hap üretildiyse onları ve formülünü alır kacardım ihtiyacım olursa kullanmak için
+1
Madem hayal.
Özledigim biri varsa ya da artık istesemde ozleyemedigim ama yinede anı işte olmuş bir kere ve artık imkansız öyle bir kişi varsa bende onun yanında kalırım kimse yokken uyurken birazda kendimi hatırlatırım bir şeyler koyarim onune bakalım gerçekten beni sevmemis mi küfür mu ediyor bana ne dusunuyo diye
Hapın içeriğini bulmaya yönelik hareket ederdim. Sonra yapısını biraz değiştirip, izlenebilir biçimde piyasaya sürerdim. Gizliliği de, gizli olanı da kontrol edebilmek asıl mesele.
bizdede var zaten bu hap isviçreye gitmeye gerkyok uyuşturucu hap atanlar kendilerini kaybediyo bi anlamda görünmez oluyo tabi kendince
gecenin anlamlı mesajı bu olsun kardeşim. +1
işviçreli bilim adamlarının yine yalan söyleyerek milleti kazıklama niyetinde olduğunu bir kez daha teyit etmiş olurdum.
+1
isviçreliylse pek güvenmem önce bi kaç kez denemek lazım işe gerçekten yarıyosaa ozamn seevgilimin yanına giderdim bakalım ne haltlar yiyo diye
ne bu sevgili izleme fantezisi arkadaş ya. hiç mi güvenmiyonuz şu adamlara ya?
sen isviçreliyede güvenmiyosun doğru :D allah yardımcın olsun gamze arkadaşımıza alkışşşş :))))
bide benden +1 :D
aslan parçası seni :))) hadi kaptın aferini :)))
mecazen düşün :) kartal parçası pek oturmuyor:))
allah yardımcınız olsun o zaman ne diyim. bir feneriz bir de sizin :))) onların daha vahim gerçide :)
Ulen arkadaş bu isviçreli bilim adamlarının kafası benden güzel.
Bir kerede görünür, elle tutulur bir işte adları geçsin yine yüklemişsiniz tuhaf bir şey.
Bulunsa ne olacak fenerbahçelilere dağıtırım çevre düzenlemesi olsun daha az gözüksünler.
allah yoruma bak :)))) harikasin hocam :)
Sevgilimin yanında bir gün boyunca kalır onun ne yaptığına bakardım
valla bide adamlara dersiniz. valla çekeceğimiz var.
yaraticilikta sinir yok :))) umarim boyle bir ilac bulunmaz issiz kaliriz. :))) begenmeyen arkadaslar icin sorular gayet eglenceli...
teşekkürler deli doktoru :)) +1
Hapı içer gider ne kadar kötü , alçak insan varsa yok ederdim . Bu şeyi iyi yönde kullanarak insanları bi şekilde iyiye saptırırdım .
Hemen bir sigara yakar sonrada aynaya bakardım .
+1
Hapı içer en olmadık yerde (otobüs, okul, zenginlerin partisinde en çok) osururdum... Sonra da insanların "ben yapmadım ben yapmadım peki o zaman kim yaptı" diye utanmalarını seyrederdim :P
Gider mitingin ya da daha guzeli acilisin birinin tam kurdele kesme esnasinda basbakani parmaklarim
Nerenin basbakani oldugunu yazmadim uzerime gelmeyin. Orta dunya basbakani diyeyim de iyice fantastik olsun ne me lazim balyoz iner kafamiza
hahaha mesaj alindi beğendim... +1
Hehe ama soyle hayalet tam kurdele kesilirken yaaaa diye basladiginda
gidip kpss cevap kagıdımı bulup tüm doğru şıkları bulup işaretlerim :D birde sevgilimin yanına gidip benden habersiz bir halt karıştırıyormu diye bakarım ... o arada bise yapmıyosa öperim yanaklarından :D
bak işte senin gibiler yüzünden üretmiyorlar bu hapı. hepsi senin yüzünden
kpss dişında neler yaparsın ya daha . bi düşün be. bütün hayatını mı bağladın kpss ye :D
bide ogretmen olcam dersin sen şimdi
kalpten öldür çocuğu sonra. ondan sonra suçlu benim. yok sana hap map.
yok arkadaş şansını kaybettin :D ama hayal dünyasından çıksan iyi edersin çocuğun başını yakmayalım :))
dürüst olun şöyle ya :D
hacı ne ayak hep hap bunlar şurubu fitili falan yok mu her neyse bu sorduklarının hepsinin filmi var oyur izle bence tatmin olursun bir nebze :D
Etrafımdakilere şaka yapar onları korkuturdum ve çok eğlenirdim :D
obamanın yanına gidip, dünya için neler planladığına bakardım...
piyasadaki tüm hapları toplar o isviçreli bilimadamlarını ve bildiklerini yok eder bu özelliği kendime has yaprdım
büyük vaktimi kızların soyunma odasında geçiririm, yani bi ömür yetmez :))
bi delikanlıda doğrusu söyledi sonunda
hapı verecen mi :)
çok ayıp :)
hocam vermidon kaldı elimizde :D şimdilik baş ağrısına iyi geliyor. :))))
en azından başımız ağırmaz :)
yani
aşık olduğum çocuğun evine giderdim yaşantısını öğrenirdim sevgilileriyle buluşmaya gittiğinde yanında giderdim sonrada sanatçıların felan eine gider dolaşırdım :)))
sen gizlenmeye alışmışsın zaten :D
heee çok alıştım sorma
:))
bir süre sonra sıkılır görülürdüm
ne diyosun sen ya imha etmek ne demek biliyomusun sen. Salk salk konuşup yer kaplamayın şu sitede
o durumdan sıkılıcağı kesin insanın haklısın... +1
O görünmezlık hapını alır onu bulanın bir tarafına so,ar ben de onu yok ederdim
Ben içsem beni kımse görmeyecek ama bıze gelmez kı o,
Bıze gelene kadar da ohoo mıllet bıze neler yapar
Ben nuri alco'nun o gazoz ilacını arıyom duyarsan bi haber ver be
hahaha :D
zaten görünmezim. ama abi neden hep zamanda yolculuk hapı... görünmezlik hapı... ne iş? hap map gidion:)))
di mi torbacı sanacak millet. :) şöyle şırınga fitil şurup falan daha geçerli olur artık :)))tamam senin için güncelliyorum soruyu... :)
Ben o hapi kullanmazdim çiplak gezemem etkisi bi gecer kalirim ortada dimdizlak nede olsa kiyafetler gorunuyo hala :D
bu ayri bir fantazi bilemiorum.. okursun kutunun icinde ki zımbırtiyı :)
Münasip yerlerimi açıp uyuz olduğum insanların üstüne etmek😁
yorumların hiçbirini okumadım... çünkü hayırlı bi iş yapmayız eminim :)
yapan var hocam :) bende şaşırdım :)
O isviçreli bilim adamlarının bunu nasıl bulduklarını gözetler sonra da kendim üretirdim
Bankayı soyardım la :D:D Ondan sonra kaç başka biyere
kasayı nasıl açıcaksın :)))
Sahtedir o hap. Sefil hayatıma kaldığı yerden devam ederim.
olm varmis iste :)) :P
elinde görünmezlik hapı varda bizemi söylemiyorsun bak çok ayıp varda paylaşmıyorsan olmaz
sirasiyla hepsi :)))
bir transatlantike atlar gizliden gizliden gezerdim olene kadar :)))
delidoktoru fikir delice hoşuma gitti ...
herşeyin bi sonu var.sonra cayma
istediğim herşeyi yaparım :) ilk önce sevgilimin yanına giderse habersizce onu izlerim
manyak mısın :)) rahat bırak kızı adın çıkar :)))
bırak işte kız arkdaşım ayaklarını falan açık ol .)))
ya baba. muscoril vermiyoruz olm görünmezlik hapı bu :)))
sen hangi hapı içtin olm :D
haşa. :D torbacımıyım olm ben :D
:))))
İlluminatiye sızardım:)):)
aha
işte en iyi cevap. hayal dünyasına bak :)
çok ayıp prensese öyle denilir mi?
SEÇİM İÇİN teşekkürler.:):9.9
diyorum ya prenses hayal dünyası zirve diye :) ayıp ediyosun valla :) rica ederim.
neden hep isviçreliler bulur böyle şeyi anlamıyorum
Herkese pandik atardım. :D :D
ÖSYM binasına girip cevap kağıdımdaki yanlışları düzeltirdim.
Şu an tek sıkıntım o olunca aklıma da yalnız o geldi. :))
:) 1 sene bekliceksin öyle vay arkadaş bırak ösym yi falan ya :)
bekleyesim yok :(
Yapacağım ilk şey görünmez olup diğer hapları çalmak olurdu :)
yaraticilik tavan massallah :)
Kızlar yurduna giderdim :D
delikanli 5 oldu :))
paşa yanlış anladın. ben dürüstlük anlamında söyledim o delikanlıyı. derler ya delikanlı adammış diye.
Milleti korkuturdum heralde :D
arkadasim sayko musun :)
ne alakası var canım :D
görünmez olur tüm hapları çalarım bilim adamını yok eder tek görünmez ünvanını alırım:)
işte varya ortalığın aq.
:D napcan ki?
+1 :))
yazdıklarım görunuyo mu ?
+1
lan böyle basit sorular nasıl en üste çıkıyor anlamış değilim.
pardon einstein. basit olmayan bir soru sorda nasıl oluyormuş öğrenelim bizde. matematik problemlemimi sorucaz. zırto...
Hapı kullandıktan sonra yapacağım ilk şey görünmez olmak olurdu.
1.banka soyarım
2.sevdiğimin yanına giderim.
bırak bankayı sevdiğin soysun. sen niye uğraşıyorsun
aşka bak arkadaş. nerde bu zamanda sevgili için banka soyacak kız. ayrılırsan sevgilinden mesaj at :))))
salla gittsin ya. düşündüğün vakte yazık
duvanın içinden geçirmiyor bu hap ama. sadece gorunmez oluyorsun...
sen şu çocuğu unutcan başta :)))
git bankanı soy. zengin ol. çok cocuk bulursun o zaman
;)))
bak işte ne güzel
bu yaşta böyle soru bravo
senin gibiler için IQ sınavı açıyorum bundan sonra. bizim kapasite bukadar.
bu soruların olgunlukla ne alakası var onu anlyamadım hocam. bırak sen eğlenmene bak soru moru hikaye kim ne öğrenmiş burdan.
önemli değil hocam ...
banka soyardım hoop ver elını dubaı :D
senden de bu beklenir maço
Gidip bütün güzel kadınları duşta izlerdim.
bir delikanli daha :)
wuuu neler yapmazdım ki :D
neler?
o an canm ne isterseeee herşeyiiiiiii :))))
yapıyorum aaa gormuyormusun:)
satardım iyi para kazanırdım ama sınırlı sayıda
Diğer hapları çalar kaçarım
merkez bankasını soyayım bari napayım..
Üzerime bir çarşaf geçirip AVM de dolasirdim
Ayrıntıyı kaciriyorsun güzellik orada
Yapacak hiçbişi yok yaa :))
ortaya sıçardım
sanada bir alkış o zaman :)
ne yapacağımı çok iyi biliyorsun beni yorma şimdi
:)))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?