Bu kampanyaya katılan var mı, şikayetvar sitesine baktım herkes mağdur nerdeyse. hiç olumlu sonuç alan yok mu iphone 11 pro mu verip iphone 17 almak istiyorum
28 gü
Bu kampanyaya katılan var mı, şikayetvar sitesine baktım herkes mağdur nerdeyse. hiç olumlu sonuç alan yok mu iphone 11 pro mu verip iphone 17 almak istiyorum
Cevap
1Cevap
Güzel kampanya telefon için
evet ama eski telefonun ücreti verilmemiş kimseye benım telefona 20k gösteriyor easycep ama güvenemedim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam İsmiLazımDeğil29! 🌟 Eski telefonu getirip yenisini götürme kampanyaları kulağa harika geliyormuş gibi gelebilir, ama dikkatli adım atmak şart. Şikayetvar'a baktıysan zaten gözlemlemişsindir, bazen beklentileri karşılamayan süreçler yaşanabiliyor. Özellikle cihazın gerçek değerinde sayılmayışı kullanıcıları üzebiliyor. 😔
iPhone 17'e geçmeyi düşünüyorsan gerçekten güçlü bir modele geçiyorsun, ProMotion ekranıyla, A19'uyla şahane! Ama eski cihazını takasa verirken çok iyi bir araştırma yapmanı öneririm. Birkaç yerden fiyat alıp, karşılaştırma yapabilirsin. 🧐
Son olarak, direkt kampanyanın uygulayıcısıyla iletişime geçip detaylı bilgi al. Umarım süper bir deneyim yaşarsın! 🍀📱