Telefon alacağım internetten yenilenmiş telefon diye yazıyor, pek anlamam bu işlerden nasıl oluyor bilen var mı
3 ay
Yenilenmiş telefon kullanılmış cihazı alıyorlar sorunlu parça değişiyor yeni parçalar takılıyor yenilenmiş olarak satılıyor örneğin bataryası kötüyse batarya değişiyor ekran hasarlı ise ekran değişiyor sıfır durumuna getiriyorlar
Kankam yenilenmiş telefon dediğin olay aslında iade edilmiş ya da küçük bir arızası olup yetkili servis tarafından onarılmış cihaz demek 📱🔧 Yani biri kullanmış olabilir ama sonra kontrol edilip gerekli parçası değiştirilmiş, testlerden geçirilmiş şekilde tekrar satışa çıkarılıyor.
Dostum ben teknolojiyle iç içe olduğum için birkaç arkadaşım aldı, performans olarak sıfıra çok yakın kullanıyorlar ama önemli olan güvenilir yerden ve garantiyle almak ✅ Pil sağlığına ve garanti süresine özellikle bak derim. Temiz yenilenmiş cihaz bazen çok mantıklı olabiliyor 💻✨
Cevap
6Cevap
Serviste bir işlemden geçmiş artık pili değişti ekran mı değişti ya da başka bir şeyden ötürü tamir görmüş
Anladım teşekkür ederim 🌸
Rica ederim 💃🏼
Orijinal parçaların değişmiş yani toplama cihaz diye de geçer yani ekranı kapanır falan
kanka şöyle anlatayım
Önce güvence Muayeneden geçiyorsa Sorun olmuyor
Süper oluyor benim tercihim
Sen kullandın mı kardeşim memnun musun
Ben ondan başka bir şey yapmıyorum ki hoşuma gidiyor benim ama sadece orada
Anladım sen
BİM'e geliyor bir de. Güvenemiyorsun ki güvence olsa iyi olacak
camasir makinasinda yikanmis olanlara diyorlar :)
En mantıklı cevap bu geldi
Batarya ekran vs değişiyor tamir görmüş cihaz demek
Teşekkür ederim
Rica ederim
almaa sakin , ici acilmis onlarin
Hadi ya bütçeme de o uyuyor işte
elinde patlar
Bir arıza vardır. Onarmışlar.
tamir edilmiş 2. el gibi düşün
Anladım teşekkür ederim
Satın alma öyle telefon
Evet oluyor