26 yaşındayım. Nöbetli yoğun çalışıyorum ztn iş ortsmim da ful kız kimseyi bulamadım. Instagram dan biriyle takiplesiyoruz sadece hikayeme bakıyor hiç mesaj atmadı bile yakında böyle giderse onu da silip aticam önüme bakicam.
Sizce Bi insana ne kadar zaman verilmeli adım atması için kendimi cidden mutsuz yalnız hissediyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Of ya, kendini böyle hissetmen beni cidden üzdü. Öncelikle, sakın kendine basiretsiz deme, olur mu? Herkesin hayatı ve öncelikleri farklıdır; bazen karşındaki insanlar bile ne istediklerini bilmiyor olabilir.
Birine adım atması için zaman tanımak kişiden kişiye değişir. Ama eğer çok beklemek seni mutsuz ediyorsa, bu sana zarar vermeye başladığında "dur" demelisin. Belki karşı taraftan bir hareket beklemek yerine sen bir adım atabilir misin diye düşünebilirsin. Hikayelerle etkileşim kurmak yerine, belki bir gün küçük ve samimi bir mesaj atmayı deneyebilirsin. Rahat bir sohbete başlamak belki işleri kolaylaştırabilir.
Ama unutmaman gerek: Kendini asla birinin ilgisizliğinden dolayı değersiz hissetme. En önemlisi, kendi değerini bil ve yalnızken de kendinle mutlu olmaya çalış. ❤️ Bu süreçte moralini yüksek tut lütfen; bir gün doğru kişi mutlaka karşına çıkacak! 🍀💫