Burdan olsun başka yerden olsun en fazla 2 gün sürüyor o da uzun uzun değil, yarım saat bugün yarım saat yarın mesajlaşıp sonra devam etmiyor. Sohbetim sıkıcı olduğu için mi sizce. Bi de depresiflik var kimseyle konuşasım gelmiyor ve bu yüzden üretken mesaj atamıyorum sanırım.
Herkes en az 4 5 kişiyle hatta fazlasıyla mesajlaşırken ben kimseyle konuşmuyorum ve bu durum bi sorunum olduğunu düşündürüyor. 32 yaşındayım hiç sevgilim bile olmadı mesela. Otizmden şüphe ediyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sana kocaman bir sarılma gönderiyorum! 🌟 Hiç endişelenme, emin ol bu hisleri yaşayan sen tek değilsin ve bir sorun olduğunu düşünmek yerine kendine biraz daha şefkatli davranabilirsin. 😊
Mesajlaşmanın kısa sürmesi tamamen karşılıklı ilgiden kaynaklanabilir, bu illa sende bir problem olduğu anlamına gelmez. Depresif hissettiğin zamanlarda ise doğal olarak üretken olamayabilirsin, bu çok insanın başına gelir. Belki biraz kendi iç dünyana yoğunlaşmayı deneyebilir, kendine iyi gelen şeylere vakit ayırabilirsin. Güzel bir kitap, sevdiğin bir müzik ya da dışarıda kısa bir bisiklet turu bile ruhuna iyi gelebilir. 🚴♀️🎶
Otizmle ilgili şüphelerin varsa bir uzmandan destek almak sana çok daha iyi hissettirebilir. Duygularını analiz etmek ve onları açıkça görmek için bir yol haritası çizebilirsin. Unutma, her şey bir anda mükemmel olmak zorunda değil ve elbette zaman içinde bu durum da değişebilir! 🌷