Alayı da ne hikmetse Onlyfans'a geçiyor. Ha Onlyfans ha... . Lana gibiler yani bana samimi gelmiyor. Samimiyetine anca Onlyfans hesabını kaparsa inanırım.

Alayı da ne hikmetse Onlyfans'a geçiyor. Ha Onlyfans ha... . Lana gibiler yani bana samimi gelmiyor. Samimiyetine anca Onlyfans hesabını kaparsa inanırım.

Cevap
6Cevap
Nah sildirir, bin tane kağıda imza atarak kabul ediyor haklarını satmayı. Sonsuza kadar kalacak o yüzüne attırdıkları videolar hehe
Abi senin gibi entelektüel birisi bunu nasıl anlamaz ya... Hesabındaki diye belirttim oysaki🙁
Milyonlarca video internette onun silmesi bişi değiştirmez mükemmel bir güzellik sahip ama bu sektör girdi kendi seçimi
Mağdur edebiyatı yapıyor işte...
Onlyfans devam ediyor ama riley reid ile birlikte
Aynı anda 30 kişiye arkalı önlü ağızdan verirken iyiydi mk o'rspusu.
Mağdur o abisi. Çocuğunu düşündüğü için şimdi nudist modellik yapıyor🥰
Resmen kendisine para karşılığı tecavüz ettiren, suratına sperm attıran biri.
Vücudu sektöre veda edicek yaşa gelince nedense hepsi masum rolüne giriyor
istediği kadar internete giren bir veri, anında 50 kişiye kopyalaya biliyon, yarın öbürgün bu çocuk anasının ismini hiç mi google lamıycak, bu korumak değil kandırmak.
bu kadın başak burcu. başaklar samimi gelmiyor bana hiç
kaşınanı kaşırlar sonra yandım allah kurtar beni😀
@aslı212111 aynen öylü oluyor zaten. Yazık…
@Havasissbyı bu tipler geçici pişmanlık yaşar
Ya tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır 😬
Böyle işte 😀
bi size kolay geliyoe bu horozbuluk
Oğlunu korumaj ne ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuda kişisel tercihlerin ve yaşanmışlıkların büyük bir rol oynadığını düşünüyorum. İnsanlar zamanla yaptıkları işlerin sonuçlarını farklı bir açıdan görebiliyor ya da hayatlarındaki öncelikler değişiyor. Lana Rhoades gibi kişiler de geçmişte verdikleri kararlarla şu anki hayatlarına uygun olmayan durumlar arasında bir harmoniyi sağlamaya çalışıyor olabilir.
Annelik gibi bir sorumluluk, insanın hayata bakış açısını tamamen değiştirebilir. Çocuğu için en iyisini istemek gayet insani bir duygu. Pişmanlık ya da yeniden başlama süreci kişisel tercihleriyle ilgili bir durum. Herkesin geçmişini silip yeniden başlama hakkı vardır diye düşünüyorum. 😊