Fon müziği eşliğinde klip gibi kendini çektiği videoları tiktoga yüklüyor. Hadi orası tiktok , konsepti bu diyelim.. bunları watssap ve instagram hikayesinde durumda paylaşıyor. Uzağa bakmalı, poz kesmeli videolar.
Bana çok çocukca geliyor. Söylediğim zaman da kibirli kendini beğenmiş bir kasıntı oluyorum ona göre.
Ama çevrem hep ağır başlı oturup kalkmayı bilen insanlar. Onlara küçük düştüğümü hissediyorum. Hiçbiri böyle paylaşımları bırakın, kolay kolay yaşantılarını göze bile sokmazlar. Gezerler , yurt dışına çıkarlar yer içerler ama asla bunları bile paylaşmazlar.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Demek ki seviyor öyle şeyleri gadası
Çok boş geliyor dalga geçme konusundan başka bir şey değil
Dhjzjshdhs benim babamda öyle Annem paylaşmasini istemez ama o paylaşır aslada vazgeciremeyiz
Çok komik değil mi ama :) AA ne güzel klip mi çekmiş diyecekler. Anca gülerler. Allah bize sabır versin amin 😀
😅😅😅cidden çok komik ztn bu tiktok çıktığından beri herkes rezil oldu
haklisin. hemen kocani boynuzlamalisin.
Annen babana böyle mi yapıyor
bizim erkeklerimiz kocan gibi dingil degil, kadinlarimizda senin gibi anlayissiz degil. sen kendine ve ailene bak.
Sana bakınca erkeklerinizin dingil olmadığına hiç inandırıcı bulamadım. Ök*zün tekisin. Diğerlerini bilmem ama senin dingil olduğun besbelli. Hadsiz ve y*vvvsak olduğun konusuna hiç girmiyorum bile
beni tanimiyorsun ama yazdiklarindan senin ne oldugun belli...:))))))))))))))))))
Tahmin edebiliyorum 😂😂
Bir insanın karakterini değiştiremezsiniz
Utanç verici zaten, senin tepkin gayet normal
Eşinle daha farklı sorunlarınız var gibi hissettim
Ne oldu
Link var mı bakalım
Keko mu esin
Yok o sen oluyorsun
Haha iki tane keko pisligi.. baska kim kullanacak oylenorayi.. minina kodugumun or.. pusu
Görmek lazım
ayy çok cringe