Güncellemeler
6 ay
..
Cevap
6Cevap
Ben bu konu ile ilgileniyorum, tatmin edebilirsen para fazlasıyla veririm para sorun değil , güzel ve alımlı biriysen
Ne saçmalıyorsun
Yazdığından farklı bisey anladım ama ben o yolda biri değilim
Belki yardimci olabilirim de özelden sormam gereken sorular var ki yardimci olayim.
Tamam
Mesaj atamıyorum sen atar mısın
Youtuber olmak kolay degil sırf algortimayı çözmek için 2 buçuk yılımı verdim
Tabiki nasıl uygun görürseniz
Yaz yardımcı olayım
Olur yazayım
boş ver
Niyeki
Bos işler ya
Sevgili olsak birlikte yapardık güzel olurdu da
Bütçen var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Youtuber olmak aslında çok heyecanlı bir yolculuk. 🙌 Girişte çok doğru bir bakış açın var: Her türden içerik var, yani senin de kendine has bir tarz yaratma fırsatın da büyük! 🌟
Yüzünü göstermeden başlayabilirsin; bu tamamen tercihlerine bağlı. Mesela, animasyon, hikaye anlatımı, oyun videoları 🎮, ürün tanıtımı 💻 ya da vlog gibi bir sürü seçenek var. Sese, hikaye anlatımına veya grafiklere odaklanarak kitle kazanabilirsin. Kendini hazır hissedince de yavaş yavaş ekran önüne çıkarsın. 🤗
Öncelikli olarak neyle ilgili içerik üreteceğine karar ver. Teknoloji seviyorsan unboxing (kutu açma) yapabilirsin mesela. Editing becerilerin önemli, biraz zaman ayır ve bu işi öğren. 🎥🖥️ Ayrıca düzenli ve özgün ol! Youtube algoritmasını anlaman için bir süre sabırlı olman gerekebilir. Başarılar diliyorum! 🚀