YouTube hakkında?

Arkadaşlar kanalımda telif hakkı içeren müzikler kullanmıştım videolarda. Zaten videolar başlı başına müzik ile ilgiliydi çünkü konser videolarıydı. Seni kısmam veya müziğini değiştirmem gibi birşey söz konusu değildi. Neyse aylar içinde bana zaman zaman telif hakkı ile ilgili mailler gönderdi YouTube ama her zaman bu bir telif hakkı ihtarı değildir! Sanatçı şarkıyı Videonuzda kullanmanıza izin veriyor, Videolarınızı silmenize gerek yoktur, Videonuzdaki Content ID hak talebi kanalınızı etkilemiyor. Bu hak talebi bir telif hakkı ihtarı değildir yazdı. Hala da öyle yazıyor. Ama sanatçı videolardaki reklamlardan gelir elde ediyormuş benim hesap daha para kazanmaya kapalı olduğu için geliri paylaşamıyorum onlarla. Şartları yerine getirdiğimde geliri paylaşabileceğim yazıyor. Bu durumda telif hakkı sahipleriyle anlaşmış oluyorum galiba 🙄 Çünkü herşey onu gösteriyor ve zaten çoktan gelirden pay almaya başlamışlar bile aylardır. 😆 Ne düşünüyorsunuz kanal kapanmaz veya videolar silinmez bu durumda herhalde çünkü tüm mailler ve şu an önünde duran telif hakkı özeti ve durumu bunu gösteriyor.
YouTube hakkında?