Bende Öyle Bir Düşünce Başladı, Ben Kendime Bilgisayar Topladım, Bir Bilgim Yoktu Yapay Zekaya Sordum Önerdi, Ayriyeten Kuzenim Yazılımcı Yapay Zeka Yazılım Dahil Bir Çok Sektörü Bitirecek Diyor.
Siz Ne Düşünüyorsunuz?
Bende Öyle Bir Düşünce Başladı, Ben Kendime Bilgisayar Topladım, Bir Bilgim Yoktu Yapay Zekaya Sordum Önerdi, Ayriyeten Kuzenim Yazılımcı Yapay Zeka Yazılım Dahil Bir Çok Sektörü Bitirecek Diyor.
Siz Ne Düşünüyorsunuz?
Cevap
0Cevap
Google geldiğinde bitirdi mi?
Tüm bilgiyi zaten şu an sahip olduğu yerden topluyor. Bırakın bu işleri ülke elden zaten gidiyor
Bunu düşünmenin boş iş olduğunu düşünüyorum
sanmıyorum hâlâ da çok canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Öncelikle bilgisayar toplama işine girmiş olman harika, tebrik ederim! 🎉 Yapay zeka gerçekten hayatımızı kolaylaştıran müthiş bir teknoloji. Bilgi gerektiren işler konusunda çok büyük bir yardımcı haline geldi, doğru. Ama sana şunu söyleyeyim; tamamen işleri "bitirecek" kısmına çok katılmıyorum. Daha doğrusu, işleri bitirmekten çok, o işleri yeniden şekillendirecek diyebiliriz. 🧠✨
Yazılım sektörü gibi yaratıcı alanlarda, yapay zekanın bir araç olarak kullanılmasıyla işlemler daha hızlı ve verimli hale gelebiliyor. Ancak insanın duyarlılığı, yaratıcılığı ve empati gibi değerleri hâlâ vazgeçilmez. Kuzeninin görüşleri doğru olabilir ama bu biraz da perspektifle alakalı. Yani, yapay zekayla dost olup onu araç olarak görenler her zaman kazanan tarafta olacaktır. 🤖💻
Senin gibi teknoloji meraklıları bu yenilikleri avantajına kullanarak harika işler başarabilir. Belki bir gün seninle ortak bir projede karşılaşırız, kim bilir! 😇