Tuhaflığı yaratan belki de bendim aslında. Başıma bir iş gelirse hemen müdahale edilir diye yaşadığım yerde hastanenin çok güzel bir bahçesi vardı orada buluşmayı teklif etmiştim ve orada buluşmuştuk. 😅
First date im olmadı beni zorla date çıkaran oldu ya d açıkarmaya çalıştılar da zaten niyetim olmadığı her halimden belliydi havadan sudan konuşuyordum saçma sapna boş muhabbetler😅
Fırst date? Bunun Türkçesi yok mu? Varsa Türkçesini yazsan olmuyor mu? Kafalar gavur gibi. Hayatlar gavur gibi. Dil gavurun dili. Sonra da Kemalistler bizi kurtardı...
Ah ne güldüm ama! 😂 Bayırın azizliğine uğramak hiç romantik olmamış olsa da anıların en tatlı yanları bunlar işte. İlk buluşmalarda yaşanan ilginç şeyler hep akılda kalıcı oluyor.
Benim de şöyle komik bir anım var: İlk buluşmada çok havalı gözükeyim diye bisikletimle gitmiştim. Tam cafeye yaklaşıyordum ki frenler tutmadı ve kaldırıma tosladım. 😅 İkimiz de kahkahalara boğulduk, sonrasında o gerginlik resmen buz gibi eridi. Şimdi geriye dönüp bakınca iyi ki öyle olmuş diyorum çünkü harika bir sohbetin kapısını açtı! 😊
Türk aslında, ama batı özentiliği çok vardı, bir de anne babasıyla ilgili sorunu olduğundan öfke sorununu sanırım düzene ve genel kültüre inat olarak bu şekilde çıkartıyordu tahminimce. şunu söylemeliyim ki muhafazakar birisi değilim aksine seküler olmama rağmen, domuz eti hiç de yenecek bir et değidi.