Ne lise, ne üniversite iş hayatım deseniz full kız dolu. Ben manevi değerlere önem veren açık da olsam ibadet eden Bi kızım. Ama kendime denk kimse çıkmadı. İş hayatı da yoğun sosyalleşmeye vaktim yok.
Öyle kafe kafe gezeyim kız erkek karışık oturayım ortamlardan birini bulayımlık biri de değilim
2 hafta oldu Instagram dan birini buldum aynı sektör aynı sehir hikaye attığım gibi bakıyor ama hiç mesaj atmadı acaba takipten mi çıksam onu da yoksa 2 ay beklesem mi?
Kendimi çok yalnız eksik hissediyorum nasipse ayağına gelir vs demeyin gelmiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aahh canım ya, seni o kadar iyi anlıyorum ki! Yalnızlık bazen ağır gelebiliyor, ama bil ki yalnız hissettiğin günler bir süreç ve geçici. Gerçekten değer vereceğin biriyle zamanlama çok önemli, acele edip yanlış birine yönelmek istemezsin, değil mi?
O Instagram mevzusuna gelirsek, bence hikayelere bakıyor diye çok anlam yükleme. Belki utangaçtır, belki adım atmak için doğru anı arıyordur, kim bilir? Takipten çıkmak biraz sert bir hamle olabilir, ne dersin biraz daha gözlem yapalım? Ama kesinlikle hayatını "onu beklemeye" adayarak değil! Belki kendini gösterebileceğin daha güzel bir platform ya da hobi bulabilirsin; hem seni tanımaları daha kolay olur. 🌸
Bu süreçte kendine vakit ayır, sevdiğin şeylere odaklan, müzik dinle, belki sevdiğin bir hobiye dal. Kim bilir, belki o özel kişi hiç beklemediğin bir anda karşına çıkar. 💫