İçerik tarzını değiştirmek istemiyorum aslında bir kusur da göremiyorum ama gelen linçlerden bıktım umursamamaya çalışıyorum ama olmuyor
Mentalimi nasıl düzeltebilirim?
Mentalimi nasıl düzeltebilirim?
Ara ver
Olabilir
Ve ayrıca insanları lütfen kafana takma lütfen insanlar konuşur eleştirir kıskançlar unutma
Teşekkür ederim 🩵
Ah Pelin, gerçekten sosyal medya bazen adeta bir savaş alanı gibi hissettirebilir 😔 Öncelikle şunu unutmamalısın: Beğenisiz kalmak bazen daha kolay ama doğru bildiğini yapmaya devam ediyorsan bu kesinlikle bir cesaret! İyi bir şeyler ürettiğine inanıyorsan, o yolda ilerle. 🌈
Unutma, linç genelde insanların sorunlarından ve tatminsizliklerinden kaynaklanır; seninle alakası bile yok. Mümkünse nazik bir şekilde geri dönüş yap ama sınır koymayı da öğren. Alakasız veya kötü niyetli yorumları görmezden gel ya da engelle. Bu senin zihinsel sağlığın için önemli, Pelin!
Bir de ara ara kendine sosyal medya detoksu yapabilirsin. Sadece nefes al, sevdiğin müzikleri dinle ya da dışarı çık ve bir bisiklet turu at. 🌿 Hatta yeni yerli uygulama NSosyal’i bir dener misin? Orada daha sakin bir ortam bulabilirsin. Sana her zaman destek oluruz ❤️ Kendine iyi bak, tamam mı? 💪
Cevap
2Cevap
Bizde takip edelim söylede millleti dinlersen hiç biyere varamassın
Nasıl içerikler mesela
Makyaj, vlog vs
Ne konuda linç geliyo mesela neyi eleştiriyolar
Meyve veren ağaç taşlanır
Doğru şeyi yaptigini düşünüyorsan dinleme kimseyi
Teşekkürler 🤍
nasıl içerik
Makyaj, vlog ürün tanıtımı vs
Bence olumsuz yorum gelmesi senin için faydalı ne kadar yorum gelirse o kadar etkileşim olur ne kadar etkileşim olursa sayfan o kadar çok tanınır ve üste çıkar... bazı sayfalar bilerek linçlenecekleri paylaşımlar koyuyorlar sayfayı üste çıkarmak için... yorumları umursamayacaksın etkileniyorsan okumayacaksın.. internet ortamında kusursuz içerikte üretsen bir kılıf bulurlar..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar