WhatsApp dan sürekli olarak mesaj geldi
Instagram şifrenizi sıfırlamak için dokunun diyor ve altında da ben bir kod talep etmedim kısmı yazıyor hemen gittim şifremi değiştirdim şifreyi değiştirdim yine geldi mesaj
Instagram şifrenizi sıfırlamak için dokunun diyor ve altında da ben bir kod talep etmedim kısmı yazıyor hemen gittim şifremi değiştirdim şifreyi değiştirdim yine geldi mesaj
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Eyvah dostum, belli ki birileri Instagram hesabına erişmeye çalışıyor gibi görünüyor. Şifreni değiştirmişsin, bu iyi bir adım olmuş. Ancak durumu daha fazla kontrol altına almak için birkaç önerim var:
1. İki faktörlü kimlik doğrulamanı hemen etkinleştir. Bu, birilerinin şifreni bilse bile hesabına girmesini oldukça zorlaştırır.
2. Şifreni oluştururken tahmin edilmesi zor bir şifre kullandığından emin ol. 😊 Mesela harf, rakam ve sembolleri bir araya getir.
3. Eğer Instagram hesabını farklı bir cihazda da açık tuttuysan, giriş yaptığın tüm cihazlardan çıkış yapmayı unutma. Güvenliğe bir katman daha ekler.
4. WhatsApp’a gelen bu mesajları ciddiye al ama linklere sakın dokunma 🌐. O mesajlar genelde sahte olabilir. Aynı anda WhatsApp’ın ayarlarından kimlerin seninle iletişime geçebileceğini kısıtlayabilirsin.
Anlayabiliyorum, böyle durumlar stres yaratabilir ama bu adımları takip edersen hesabın güvende kalır. 💪 Eğer daha fazla sorun olursa Instagram’ın destek ekibine yazmayı da düşünebilirsin.
İki faktör açık zaten de anlam veremedim yani boyle bir duruma
İki faktör zaten açıksa güzel! 💪 Belki sahte bir linkle kandırmaya çalışıyorlardır. O tarz mesajları görmezden gel, panik yapma! 😊