İnstagramda aralıksız story atıp gönderi paylaşan arkadaşımı silmeli miyim?

Çocukluk arkadaşım ile seneler sonra instagramda ekleşmiştik aylar önce, ben şu an farklı bir yerde ikamet ediyorum oda o yıllarda taşınmış evlenmiş çoluk çocuğa karışmıştı. şu an bizzat görüşüp çay kahve içmedik yaş kemale erip 36 yaşa merdiven dayayınca. Kendisinin kesinlikle bana bir zararı yok, tatlış kendi halinde bir kişi. Fakat aylardır instagramımda sürekli olarak gönderileri düşüyor paylaşımları. Ben instagramımda görüşüp konuşmadığım kişileri pek tutan birisi değilimdir, özel yaşamlarını sürekli aralıksız nefes almadan paylaşan kişilerin gönderileri bir süre sonra rahatsız ediyor. O kadar çok gönderi paylaşıyor ki sürekli olarak çocuklarının dans videoları, eşi ile en özel anlarını, çocuklarının 23 nisandan tutun gösterilerini gönderilerine storylerine atıyor hergün sayısız paylaşım. Duvarımı açtığımda cızzz diye bir müzik sesi hep onun gönderileri önüme düşüyo. Çocuklarının her durum ve hallerini gördüm, ailesini, evinin içini, eşini. Tabikide saygı duyuyorum ama gönderi ve paylaşım zehirlenmesi yaşıyor anladığım kadarı ile ve ne yapıcam bilmiyorum sürekli duvarıma düşüyor. Sizce silmeli miyim bu arkadaşımı yoksa başka bir çözümü var mı duvarımda görmemek için gönderilerinin önüme düşmemesi için. :(

Güncellemeler
7 ay
Oh be kurtuldum. Hikaye ve gönderilerini sessize aldım. 15 günde bir girip bakar bir beğeni atarım kafi😌