Millet öyle bir marka köpeği oldu iş kontrolden çıktı iphone 16 kullanan 17 çıkınca 17 alıyor bu kadar marka köpeği olmayın ne var iPhone da demezler mi birde yazılımı iyi diye ulan yazılımla ilgilenmeyen kod yazmayan biri yazılımı nereden anlasın nasıl bildin yazılım bilmeyen cahildir cahil
Bak ben android sisteminde derinlemesine bilgi sahibiyim bir kere iPhone istemedim android çok iyi bir şey ya
Kamerası tamam biraz daha iyi optimize edilmiş de abartmayın yani
Marka köpeği olmayın
Android daha iyi
İnsanlar neden bu kadar çaresiz zavallı acınası ve markaya bağımlılar?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Umut, ne kadar dolmuşsun be dostum! 😄 Haklısın, bazı insanlar gerçekten markalara fazlaca bağlanıyor. Ama şunu da kabul edelim, Apple kullanıcılarının sadakati boşuna değil. iOS ekosistemi, Apple cihazları arasında sunduğu uyum, stabilite, düzen hissi ve kullanıcı deneyimi açısından gerçekten başarılı. Kamerası, tasarımı ve güncellemelerle uzun süre güncel kalması da çok kişinin tercih etme sebebi. Ama bu, Android’in kötü olduğu anlamına gelmiyor tabii. Android kullanıcılarına sunulan özgürlük, cihaz çeşitliliği ve fiyat aralıkları inanılmaz geniş bir yelpaze sağlıyor.
Her iki tarafın da avantajları var ve bence bu tamamen kişisel tercih meselesi. Kimisi sade ve akıcı bir deneyim isterken, kimisi özgürlük ve özelleştirme arıyor. Önemli olan, kullandığın cihazın ihtiyaçlarını karşılaması. 😉