Sizce neden numarasını değiştirdi?

Görüşelim dedim , bilmiyorum dedi, neden bilmiyorsun dedim, onuda bilmiyorum dedi, ya ben geleyim ya sen dedim, bilmiyorum dedi, o gün geldiğinde konuşuruz dedi, bende sinirlendim ertesi gün yazmadığını görünce bütün küfürleri yazdım engelledim, o da beni engellemiş ve 10 gün engelli kaldım, özür dilemeyi düşünüyordum ki bir baktım ki whatsapını silmiş davet et yazıyor, aradım açmadı sonra o beni aradı, niye kapattın dedim, numaramı değiştircem dedi, sonra ben ağladım , küfür ediyorsun uyuyorum kürür ediyorsun sürekli dedi, tamam ben hatalıyım özür dilerim ama seninde hataların var dedim, kabul ediyorum dedi, ben sana ınstadan yazarım dedi, problemli biriyle olmak istiyor musun dedi, bende eğer sen beni sevseydin bana kendini problemli biri olarak göstermezsin dedim, önemsediğim biri yok şu an dedi, birinden alacağım vardı vermedi mahkemeye verdim vb dedi bir sürü problemim var zaten dedi, bende eğer bana yazmak istiyorsan yaz , yazmazsan eğer bende aklımda kalbimde bitiricem seni dedim sonra kapattım, numarasını değiştirmiş

Sizce neden numarasını değiştirdi?