Sizce neden numarasını değiştirdi neden bu noktaya geldi olay siz olsanız naparsınız?

Konuştuğum biri vardı 2 yıl konuştuk en maddi sorunlarım var dedi konuşmayı kesti,4 hafta sonra bana yazdı aradı barıştık ve barıştığımız gün benden 17 bin istedi yok maalesef dedim, ertesi gün hiç yazmadı ve engelledi ben yazınca,3-4 gün sonra görüntülü aradı internetim kapalıydı ve mesaj attı her neyse konuştuk fakat barıştıktan sonra yine yazmadı bende ona görüşelim mi dedim bilmiyorum dedi her şeye bilmiyorum dedi bende ağzıma gelen bütün küfürleri yazıp engelledim o da engelledi ve 10 gün sonra engeli kaldırdı bir baktım whatsapı silmiş, aradım neden sildin dedim, niye aradın dedi numaramı değiştiricem dedi, ben ağladım, bana önem verseydin söylerdin bunu bana dedim, önem verdiğim biri yok sürekli küfür ediyorsun dedi, bende asıl sen kendi hatalarına bak senin yüzünden bu haldeyim belki dedim ve numarasını değiştirdi yeni hesap açtı Allah’a havale ediyorum

Güncellemeler
7 ay
Birde avukattan mahkemeden bahsediyor birinden alacağı varmışta alamamış bilmem ne
Sizce neden numarasını değiştirdi neden bu noktaya geldi olay siz olsanız naparsınız?