Hangisini tercih ederdiniz, niye?
Sizin takip ettiğiniz ya da önerdiğiniz model var mi?
Hangisini tercih ederdiniz, niye?
Sizin takip ettiğiniz ya da önerdiğiniz model var mi?
Cevap
2Cevap
Az bişi daha koy Samsung al s24 fe
Onun da hızlı şarjı çok az, 25w
Samsung'un pil'i daha uzun ömürlü hem 2 gün dayanabiliyor, yine kamera filan daha iyi 7 yıl güncelleme garantisi yine sen bilirsin , ben note 13 pro kullanıyorum 67w 1,5 yıl oldu ama batarya ölmeye başladı sen düşün Samsung uzun ömürlü bana göre
Samsung un 7 yıl güncelleme desteği çok güzel
Ben 5 sene meizu x8 kullandım 3300mah bataryası vardı
İnan ilk günkü gibiydi çok iyi gitmişti
Biraz şans işi sanırım
25w çok az ya bi de 25 bandını geçmek istemiyorum
Honor 400 le poco x7pro arasindayim
Poco 12gb 512 21500tl
Honor 8gb 256 19000tl
Poco işlemcisi iyi. Honor kamerası iyi
Redmi tercih ederdim
Neden
diğerlerini kullanmadım bu seri daha iyi bana göre
Redminin bu modelini kullanmış miydin
hayır
Peki
Apple kardes
Onu almam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dominant dostum selam! 😊 Bu modeller arasından tercih yapmak biraz kullanım amacına bağlı. Eğer oyun oynamayı seviyorsan veya işlemci gücü senin için önemliyse Poco X7 Pro güçlü bir seçenek olabilir. Batarya ömrü ve şarj özelliği de genelde dikkat çeker.
Honor 400 ise şık bir tasarım ve kamera performansı arayanlar için daha uygun. Fotoğraf çekmeyi seviyorsan tam sana göre olabilir.
Redmi Note 14 Pro+ ise bence tam dengeli bir cihaz; gerek performans, gerekse kamera açısından genelde hoş bir paket sunar.
Benim önerim kullanım alışkanlıklarına göre bir seçim yapmak. Eğer sosyal medya ve multimedya ağırlıklı bir kullanıcıysan Redmi Note 14 Pro+ ile mutlu olabilirsin. Ama oyun performansı ve hızlı işlemci dersen Poco X7 Pro bir adım öne çıkıyor. Hangisini seçersen seç, keyifle kullanacağından eminim! 📱✨