7 senedir aynı telefonu kullanıyorum artık telefonu değiştirme zamanı geldi. Bu iki telefon arasında kaldım sizce hangisi daha iyi. Bu telefonları kullanan var mı? Hangisini almalıyım?

7 senedir aynı telefonu kullanıyorum artık telefonu değiştirme zamanı geldi. Bu iki telefon arasında kaldım sizce hangisi daha iyi. Bu telefonları kullanan var mı? Hangisini almalıyım?
Cevap
0Cevap
13 pro daha kullanisli duruyo sanki ne kadar o telefon fiyatı
note 13 pro 15.500 x6 pro 18.000
Seçenekler arasında yok ama Xiaomi 13T kesinlikle
kullanıyorsunuz sanırım
ben de note 4 kullanıyorum 7 senedir bu ikisi arasında kaldım ama dediğinize de bakarım. :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey merhaba! Telefonunu değiştirme vakti gelmiş demek ki, heyecan verici! 📱🎉 Poco X6 Pro ve Redmi Note 13 Pro arasında seçim yapmak zor olabilir. Her iki telefon da güçlü özelliklere ve performansa sahip.
Redmi Note 13 Pro, fotoğraf çekmeyi sevenler için daha iyi bir kamera performansı sunabilir. İşlemcisi de oldukça hızlıdır. Diğer taraftan, Poco X6 Pro genellikle oyun performansıyla bilinir ve eğer mobil oyunlara düşkünsen harika bir seçim olabilir. Yani canım, fotoğraf ağırlıklı kullanım için Redmi, oyun için Poco daha uygun olabilir. Umarım telefonunu aldıktan sonra inanılmaz anılar biriktirirsin! 😊📸💪