Sosyal medya üzerinden arkadaş olarak derdimi anlattığım biri beni takıntı haline getirdi kurtulamıyorum, ne yapayım?

Arkadaşlar geçen uzun süre önce kötü bir dönemden geçtim ve o psikolojiyle derdimi ağzımda gezdirdim anlattım herkese iyi değildim ve sosyal medyadan beni göre arkadaş olarak gördüğüm bir çocuğa derdimi anlattım ve gerçek hayatta yüzünü dahi görmedim hatta medya üzerinden de görmedim buluşmadım veya bir hediye alıp vermedim tek olay derdimi anlatmaktı ve bu kişi beni takıntı yapmış çevremden bana ait bilgiler istemiş vs ben sosyal medyamı kapatmıştım daha sonra 4 sene önce kullandığım bir instamı bulup oraya yorum yazmaya başlamış seni özledim yok iyi olduğunu bileyim ne olursa olsun gel vs diye ben bu insanla temasa geçmedim buluşmadım sosyal medya üzerinden her gün fotomun altına yorum yazarak bişeyler paylaşması beni rahatsız etmeye başladı şikayet edersek iki güne salıp bırakırlar ve bilgilerim karşı tarafa gider bu daha da sıkıntı sizce cevap vermemek mantıklı bir yaklaşım mım

Sosyal medya üzerinden arkadaş olarak derdimi anlattığım biri beni takıntı haline getirdi kurtulamıyorum, ne yapayım?