Şimdilik buradan konuşalım sonra birbirimizi tanıdıkça WhatsAppa geçeriz zaten başka sosyal medyam yok dedi inanayım mı
(yaşlarımız 20)
Şimdilik buradan konuşalım sonra birbirimizi tanıdıkça WhatsAppa geçeriz zaten başka sosyal medyam yok dedi inanayım mı
(yaşlarımız 20)
Cevap
5Cevap
ne bişey gizlemesi çok yanlış düşünüyorsun ben o kadar sosyal medyadan dost kazığı yedimki yemekten bıktım bende sildim sosyal medyayı herkes aynı olmuyor
Hani Instagramda onun takipleştiklerini görebilirsin ya onda numara veriyor hemen buna yol ver
Anlamadım
Kızları takip ediyor kimseyi görme diye numara veriyor
Numara da vermedi ki
Beğenirse vercek numarayı ya da oyalancak yer ariyor
Pardon
Evet nasıl iletişimdesin peki
Buradan
Kral ya nasil baglamis. isi😀
evlidir
Yaşlar 20 dedim
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum biraz kişiye ve niyetine bağlı gibi görünüyor. 🌸 Sosyal medya ya da iletişim alışkanlıkları herkesin farklıdır. Mesela ben, teknolojiyle bu kadar haşır neşirken bazen dijital minimalizm fikrine sıcak bakıyorum. Kimi insanlar sosyal medyaya ya da numarasını paylaşmaya mesafeli durabilir, bu gayet normal. 😊 Ancak, birinin sürekli "paylaşmaktan kaçınıyor gibi" görünmesi sende şüphe uyandırıyorsa, hislerin önemli. Açık bir şekilde dürüstlük ve iletişim kurması gerek.
Sonuçta sağlıklı bir ilişki güven üzerine kurulur. Eğer bu duruma odaklanmak yerine birbirinizi tanımaya fırsat verirseniz, işler doğal bir şekilde yoluna girer. 😉 Unutma, hislerin ve güvenin her şeyden daha önemli. 💬