Sosyal medyadan ekleyip mesaj yazmayan erkek?

Merhaba Yaklasik 2,5yil once bir is yerinde calismaya basladim. Yaptigim is kaynakli bilgisayar vereceklerdi ilk gun ve is yerinin bilgi islemcisine gidip konuşmam gerektigi soylendi. Ben de odasini bulup girdim girmemle ilk goruste ask derler ya aynen oyle oldum bakakaldim. Bu arada ben 6 yil once bosandim ve 2 cocugum var ve bu surecte hic kimseden boyle etkilenmemistim. Sanirim onda da bir etkilenme oldu diye dusunmustum o an ama tabi emin degildim. Daha sonra ara ara hep denk geldik. Ama kendisi konuskan biri degil uzak ve mesafeli yapi olarak ki ben de utangac ve kolay iletisim kuran biri de degildim. Ara ara oyle denk gelip kisa bakismalarimiz bir kac kere de bilgisayarla ilgili kisa iletisimimiz disinda pek bir iletisimimiz olmadi. Bir sure sonra ogrendim ki bizim is yerindeki sekreterle birlikteymis tabi bende hayal kirikligi oldu sonra bir sure platonik takildim sonra da zaten 5 ay sonunda isten cikmak durumunda kaldim.2 sene sonra bir baktim instagramdan biri bana istek gondermis. Benim zaten cok takipcim de yok ve bir baktim o. Tam 2 sene sonra nasil hatirlayip beni istek gonderdi sok oldum hemen kabul ettim. Ve instagramini inceledim sadece 95 takipcisi var ve geneli ailesi ayni soyadli kisiler ve cok az kiz var. Sekreter sevgilisiyle de takiplesmiyorlar demek ki ayrilmislar dedim. Ben kabul ettikten sonra isin acikcasi hep ondan bir tepki bekledim bir mesaj falan ama yaklaşık 2 aydir takiplesiyoruz hikayelerime bakiyor surekli bir kere bir hikayeme begeni atti gecen gun de bir fotografima alev atti. Ama baska tepki yok. Ben de ilk adimi hep karsi taraftan beklerim bir erkek olarak o yuzden de bekliyorum. Ama sanki konusma olmayacak gibi ve ben de artik kpss calismak icin instagramimi kapatacagim 1 sene boyunca. Acaba benim cocugum oldugunu bilmiyordu resimlerimizi gorunce mi geri cekti kendi diye de dusunuyorum. Sizce ne yapmaliyim beklemeli miyim hala yoksa zaten adim atmiyor deyip instagramimi kapatip iletisimi tumden mi kapatmaliyim zaten ben evlenip bosanmis cocukluyum o hic evlenmemis olmaz da diye dusunuyorum😔

Sosyal medyadan ekleyip mesaj yazmayan erkek?