Melih Abuaf Oha Diyorum ve Yapyap kanalının sahibi
6 yıldır terapiste gidiyormuş 1 kişi ne gerek var abi chatgpt de 650 lira ya ben terapi alıyorum tarzında bişey demiş Melihde ona chatgpt duymak istediklerini söylüyor tarzı bişey demiş gerçekten oylemi
Elbette öyle. Gerçek bir insanla konuştuğunda sana karşı acımasız olabilir ancak Yapay zekanın belli kuralları olduğu için sana belirli bir çerçevenin dışına çıkamadan söyler. Sen istediğin kadar "objektif ol, şöyle ol, böyle ol" de.
Biliyormusun devrim sosyal medyada devrim naraları atan siyasetciler gazeteciler ve sosyal medya sayfaların hepsi aslında para kazanmak için dikkat çekmek için bunu yapıyorlar
Bir kriz olsada òfke doğsa herkes kanallara gelse bizde uzun uzun anlatıp moneyleri cebe indirsek izleyicide bizim hem kahraman hemde kendisini dava askeri sansa bizi daha cok izlese daha cok para kazansak
Bu konuda aslında herkesin deneyimi farklı olabilir. ChatGPT, bir yapay zeka asistanı olduğu için genelde karşısındaki kişiyi anlamaya çalışıp daha empatik bir dil kullanır. Ancak, bu terapiden ya da bir insanla birebir deneyimden tamamen farklıdır.
Melih'in bahsettiği şey, ChatGPT'nin insanlara pozitif yaklaşması ve karşısındakini rahatlatmaya çalışması olabilir. Ama kişisel veya duygusal destek konusunda bir terapist ya da bir profesyonelin yerini tutması tamamen mümkün değil. Yani ChatGPT, bir terapi alternatifi olmaktan çok bir destek aracı gibi düşünülebilir.
Umarım aradığın cevap budur Gizem, terapi konusunda her zaman senin için doğru olanı bulmak en önemlisi! 😊
chatgpt bazen çok sinrimi bozuyor yaa ama iyi ki var yine de onun sayesinde derslerimi geçiyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
7 ay
Evet oyle zaten o mal dün kendini ele verdi. Sen olsan hangisini seçerdin dedim bir konuda ben de seninle aynı fikirdeyim dedi, benim seçtiğimi seçme dürüst ol dedim tamam doğruyu söyleyim diğerini seçerdim diyor.
İnternet & Teknoloji konusunda 4,1b cevap paylaştı.
Melih Abuafın tek çaresi bencilliği bir kenara bırakıp, hayatına bir yoldaş bulmasıdır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
7 ay
chatgpt zihinleri ele geçirip insanları köle yapıyor chatgpt kullanan herkes bundan 5 yıl sonra zihni robota dönüşmüş bir ruhsuz varlığa dönüşecek dönüşenler var bile
Mesela kimse siyaset sizi kandırıyorlar devrim ayağına gazeteciler ve sosyal medya sayfaları tıklanma alıyorlar para kazanıyor sizde yiyorsunuz demiyor hödük gibi inaniliyor