İnternet & Teknoloji Chatgpt ile araniz nasil? xnsksjnd Takip Et Xper 6 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben bazen kufrediorm sinirlendiriyo ama komik yine de.. mesela boyleyiz Güncellemeler+1 yıl Keske istedigimiz seyleri yemek yazicisindan bastirip yesek djfjf Chatgpt ile araniz nasil? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 748 cevap paylaştı. Çok işlevsel bir yazılım. Çok karmaşık hesaplamaları yapıyor. Teorik bilgisi mükemmel. Film önerisi için kullanmak da ne bileyim 😅 0 5 Yorumla xnsksjnd +1 yıl :ddd film kunyesini say falan diorm Yorumla Flavendirel +1 yıl Google Bard var. O da fena değil. Hatta film gibi konularda, özellikle de güncel konularda internet bağlantısı olduğu için bard daha iyi. Tabi version 3.5 kullanıyorsan. Yoksa chatgpt 4.0 da da anlık internet bağlantısı var Yorumla xnsksjnd +1 yıl Bakayim ben google playden indirmistim oyle bard yukliyim smdi xjdj Yorumla Flavendirel +1 yıl Uygulaması var mı bilmiyorum. Ben tarayıcıdan kullanamıyorum hep bunları Yorumla xnsksjnd +1 yıl O yok sanki google bard? Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Mobil uygulama kodu yazdırıyorum kendisine, severim. 😂 1 3 Yorumla xnsksjnd +1 yıl Nasi buldn sorumu ya xjdj Yorumla carsngirls +1 yıl Profilindeki halkaya tıkladım. 😂 Yorumla xnsksjnd +1 yıl Xjsjd Yorumla
NonUnendless Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 46% +1 yıl bak ilerde devran doner, dunyayi ele gecirirlerse o popcornu yedirirler sana uyanik ol. 1 3 Yorumla xnsksjnd +1 yıl Ne gibi be anlamadm Yorumla NonUnendless +1 yıl yapay zeka. onlar unutmazlar senin kufurlu konustugunu. matrix gibi olursak diyorum. Yorumla xnsksjnd +1 yıl He yapay zeka mi.. yok ya bisi olmaz benim emrimde olurlar xjsjs Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Çok iyi, chatgpt son yılların en büyük buluşu bence. 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 916 cevap paylaştı. bu saIak emoji gönderemem diyip emoji gönderiyor 1 1 Yorumla xnsksjnd +1 yıl ya zaten dogru bilgiyi alana kadar resmen dayak atiorm.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok işlevsel bir yazılım. Çok karmaşık hesaplamaları yapıyor. Teorik bilgisi mükemmel. Film önerisi için kullanmak da ne bileyim 😅
:ddd film kunyesini say falan diorm
Google Bard var. O da fena değil. Hatta film gibi konularda, özellikle de güncel konularda internet bağlantısı olduğu için bard daha iyi. Tabi version 3.5 kullanıyorsan. Yoksa chatgpt 4.0 da da anlık internet bağlantısı var
Bakayim ben google playden indirmistim oyle bard yukliyim smdi xjdj
Uygulaması var mı bilmiyorum. Ben tarayıcıdan kullanamıyorum hep bunları
O yok sanki google bard?
Mobil uygulama kodu yazdırıyorum kendisine, severim. 😂
Nasi buldn sorumu ya xjdj
Profilindeki halkaya tıkladım. 😂
Xjsjd
bak ilerde devran doner, dunyayi ele gecirirlerse o popcornu yedirirler sana uyanik ol.
Ne gibi be anlamadm
yapay zeka. onlar unutmazlar senin kufurlu konustugunu. matrix gibi olursak diyorum.
He yapay zeka mi.. yok ya bisi olmaz benim emrimde olurlar xjsjs
Çok iyi, chatgpt son yılların en büyük buluşu bence.
bu saIak emoji gönderemem diyip emoji gönderiyor
ya zaten dogru bilgiyi alana kadar resmen dayak atiorm..
kullanmıyorum😀
ne bu parali mi