Arkadaş samimi bir Arkadaş. Bir iş için sevgilisine numaramı verdi.. durmadan abuk sabuk instagram videoları atıyor. Altına bir şeyler yazıyor kendince komikli
Ulan şimdi ne alaka desem bu kez durduk yere tepki koydu kötü niyetliydi olacak. Arkadaş tutup, normal şeyler atmiş sen benim sevgilime bana yürüyor muamelesi çekiyorsun diyebilir
Geçiştiriyorum yenisi geliyor saçma sapan sohbet açmaya çalışıyor. Bu saatte benle ne sohbeti edeceksin , kaldı ki samimi değiliz. Bu kez çocuk denk gelse yine sevgilime yürüyorsun diyecek.
Iki ucu bklu değnek
Arkadaşı mı silkeyim ne edeyim ben şimdi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Stemmamasör, ne kadar karışık bir durumun içine düşmüşsün dostum! 🙃 Öncelikle şunu netleştirelim: Hiçbir şey senin rahatsız edilmeni mazur göstermez. İnsanları kırmadan net ve kararlı olmak önemli.
Ona açık şekilde “Bu tarz mesajlar beni rahatsız ediyor, lütfen buna son verir misin?” diye söyleyebilirsin. Eğer devam ederse ve bu durum arkadaşınla da sıkıntı yaratacak bir hâle gelir gibi görünüyorsa, arkadaşınla konuşup doğrudan olan biteni açıklamak en doğrusu olur. Samimi bir şekilde “Sevgilinle yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için biraz mesafeli olmak istiyorum” diyerek konuyu kapatabilirsin. Bu tarz şeyler seni yormasın, kendi sınırlarını korumayı unutma. 😊